You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İnsanlığın kaybettiği bir yerde insan ne kazanabilir?

General
Herkes ateşin altına odun atanları konuşuyor ama o odunları çalı çırpının tutuşturduğunu unutuyor! Teknik olarak bombalar bir çok farklı malzemeyle imal edilebilir ama bombaları patlatan şey her zaman sadece nefrettir! İçinde düşmanlıkla yaşamaya bu kadar kolay razı olmak, zaten kaybetmiş olmak demektir. Fıtratından bu kadar uzağa düşmeye aldırmayanların neye inandığının ve neyi savunduğunun ne önemi var?
İnsan azala azala bitecek diye endişe etmemek mümkün değil bugünlerde! İnsanlığın kaybettiği bir yerde insan ne kazanabilir?
Gökhan Özcan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: İnsanlığın kaybettiği bir yerde insan ne kazanabilir?
Başlık bile her şeyi anlatmaya yetmiş. A.r.o çok güzel
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: İnsanlığın kaybettiği bir yerde insan ne kazanabilir?
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.