You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İnsanları Anlamıyorum...

İnsanları Anlamıyorum...

Forumun Uykucu Ninesi
İnsanları Anlamıyorum...
İnsanları Annlamakta Bazen çok zorlanıyorum...
Neden bu kadar benciller.Neden yalnızca kendilerini düşünürler.
Herkim olursa olsun hakkında yorum yapmadan yada yanlış şeyler düşünmeden önce o kişiyi iyice tanıdıgından emin olmak gerekmezmi.
Bir insanın iç dünyasını görmeden.İç dünyasını tanımadan o kişiyi tanıdığını söyleyemez kimse bana.ve benim tanımımla iç dünyasıyla tanımadıgı biri hakkında yorum yapma hakkına sahip değildir.ve susmasını bilmelidir.Eğer bir insan bir hata yapıyorsa ve bu durumdan rahatsız oluyorsa bir insan ya o ortamdan uzak durmalı yahut görmemezlikten gelmeli olmadımı benim yöntemimi söyleyim size sonucta hepimiz kardeşiz dimi.o kişiyi kardeşim yerine koyup onu ikimizin oldugu bir ortamda hatalarını uygun bir dille anlatırdım.Ne demiş atalarımız tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.
üzülüyorum böyle insanları gördükçe.
yazık ne çok ego meraklısı olmuşuz.benmerkezci duygularla haraket etmeye başlamışız.Kalp kırmak okadar kolay ki aslında.önemli olan kalp kırarak değil.zaten herkesin yeterince kalbini kıran birileri vardır hayatında.neden bi kişi daha ekliyosunuz.kalp kırmadan karşındaki insanı incitmeden olmaz mı yani.hani ödül filan mı veriyolar insanları hiçe sayıp bencilce davrananlara.eğer öyleyse Allah tan korkmalı insan.Biri sizin yüzünüzden gözyası dökerse eğer bunun bedelini eminimki öder insan.

Neyse öylesine içimden geçti paylaşmak istedim...
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: İnsanları Anlamıyorum...
ne oldu şekerlik kim kırdı seni Saskin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
yok ablam öyle yazasım geldi gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hmm tmm o zaman
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
çok doğru.
ama işte herkesin asıl niyetini bilemiyosun.
sonradan öğrendiğinde iş işten geçmiş oluyor...
kimse sana senin yaklaştıgın gibi yaklaşmıyor...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.