You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İngilizce Mektup :)

İngilizce Mektup :)

Zorko
RE: İngilizce Mektup :)
Fazla söze lüzüm yok..
Eğer benim redkit olduğum kanısındaysanız gerekeni yapmakta sebestsiniz
yönetim olarak..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Çünkü daha önce üye olduğunuzu düşündürecek ibareleriniz var misal; "adı üstünde duman" ifadeniz...ne derece tanıyorsunuz kendisini
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
dedektif gibisin zeynep gülücük ben o mesajını görmemiştim
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Kendisinden korkulacak kadar ciddiye alınacak bir üye değildi gülücük ancak sanırım sizde korkunç derecede bir "ayyuka çıkma" endişesi var ..herneyse bizim için sorun değil... Kurallara riayet etmeniz yeterli..Ben ve Nazlıcanın soruları tamamen 'merak' kaynaklı..

Ve ayrıca sen redkit isen yeni üyelik açmaya karar verecek ve hatta IP değişimine gidecek derecede forumda tanınma fobin var..(redkit değilsen kasma rahat ol, bu yazılanlarıda ciddiye alma gülücük )
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-06-2014, Saat:07:10 AM, Düzenleyen: Mihman.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.