You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ingiliz ajanı Lawrence

Ingiliz ajanı Lawrence

General
Ingiliz ajanı Lawrence
Ingiliz ajanı Lawrence hatıralarında şöyle bir olay anlatır:"...görev yerim bir bedevi köyüydü.ücret karşılığında hizmetimde bulunması için köyden bir gençle anlaştım.Bu genç aynı zamanda üzerinde çalışacağım ilk kişiydi.İlk günden peygamberiyle ilgili olumsuz şeyler söylemeye başladım.Başlangıçta çok şiddetli itirazları oldu.Ben devam ettim.. zamanla itirazları zayıfladı fakat ben asla hız kesmedim..Bir gün durup dururken benzer şeyler söyledim.Gençten hiç ses çıkmadı.O andan sonra bir daha onunla muhatap olmadım.Çünkü onunla işim bitmişti."

alıntı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: Ingiliz ajanı Lawrence
Allah'ın laneti İslam düşmanlarının üzerine olsun.

Bizim Lawrence mizde benzer şeylerle bu halkı imha ettiya. Kizgin
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
İngiliz ajanı Lawrance'ın Araplara olduğu kadar bize de zararı oldu. Belki de bize zararı daha fazla oldu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ne mesaj veriliyor anlamadım ki ayrıca inandırıcı gelmedi bedeviler köyde yaşamaz adı üzerinde bedevi köyde yaşasaydı medeni olurdu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
çeviriyi yanlış yapmışlar paktuna bedevi obası yerine köyü demişler.

Bu lewro medeniyi bedevi yapmiş, bedeviye köylü dese ne olacak ki!
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.