You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

..İmanımızda Sıkıntı mı Var (?) ''Gıybet''...

..İmanımızda Sıkıntı mı Var (?) ''Gıybet''...

Cezalı Üye
RE: ..İmanımızda Sıkıntı mı Var (?) ''Gıybet''...
o söze benzer zaten söylüyorum deminden beri , fakat diğer şeyleride anlatmassanız kurandan ayet gizlemiş olursunuz , sadece o sözü söyleyerek birilerinin müslüman olacağını mı sanıyorsunuz , kurandaki diğer ayetleride anlatmak lazım , Allah kitap ehli iman ederse onlara 2 kat ecir vereceğini söylüyor , yani onların durumunuda anlamamız lazım , çocukluğundan beri beyinlerine yerleşmiş bir şeyler var , onlara bu öğretilmiş , din değiştirmek kolay değil , anlamak , anlatmak lazım , durumları zor onlarında , bir müslümana ayet veriyoz ayeti kabul etmeyip , yanına bir ton kelime eklemesi yapıyor , ayette yazmayan şeyi söylüyor , müslümanım diyen de bile bazen ayete inanmayanlar çıkıyorsa , hıristiyanın halini siz düşünün . tek bir cümle söyleyip gitmekle olmaz bu işler , dinlerinde olan bir çok şeyi kaybetmeyeceklerini anlamaları lazım , anlatmamız lazım , elbetteki kurandan taviz verilmez .

müslüman bile ruhul kudüsü bilmiyor , Allah ın iisterse iman edenleri onla desteklediğini bilmiyorken hıristiyan nerden bilecek , müslüman dinini bilmiyor , araştırmıyor kuran okumuyorken , hıristiyan nerden bilecek anlatmassan kuranı , islamı . duymayla dinmi öğrenilir , islam diye bir din var demeyle , içerik anlatılmadan dinmi öğrenilir , nasl anlasınlar bir çoğu müslüman olsunlar . müslümanın kendisi anlamıyor , okumuyorki kuranı onlar nasıl anlasın .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-06-2014, Saat:04:27 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
sadece o ayetmi var kuranda ? 6000 den fazla ayet var , sadece o cümleyimi söyleyin diyor ? oda söylenecek bir cümle elbette fakat sadece o ayeti söyleyin diye bişey demiyor . kuranda kitap ehline diğerlerinden daha farklı yaklaşımlar olduğuda ortada , söylediklerimde kurana aykırı bişey varsa bunu isbatlayabilirsin . senin verdiğin ayet yanlış diyen yok , fakat diğer ayetleri görmezden gelmekte uygunsuz . anlamak istemeyene güle güle deriz elez , kimseyi zorlayan yok , senden farklı bişey dediğimide sanmıyorum , sadece sen tek ayetle sınırlanıyorsun . kurandaki verdiğin ayeti red etmedimki zaten , sosyolojik bir çerçeve çizdim ve diğer ayetlerinde olduğundan bahsettim .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-06-2014, Saat:04:43 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Profesör
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
ben ondan farklı ne söyledim ? onu söylememi dedim , neyse elez konuyu kapatıyorum , çünkü aynı şeyi söylüyorum sende benim dediğimi diyorsun aslında . horoz dövüşüne döndü bu iş .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-06-2014, Saat:05:19 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Profesör
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sedat seni seviyorum gülücük Allahta beni sevsin inş... amin gülücük
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.