You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İmani Şüphe Veya Takıntı

İmani Şüphe Veya Takıntı

Karmakarışıklaşmaktayım
RE: İmani Şüphe Veya Takıntı
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Hocam sen aklına gelenlerin şeytandan olduğunu bil. Allah nasıl olsa kalbini biliyor senin, içini ferah tut. Felak Nas surelerini oku.
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
vesveseyi dillendirip takıntı haline getirmeden doğruları elinden geldiğince öğren kardeşim, şüphelerin üstüne gitmek bazen iyi olabileceği gibi düzgün anlatan biri olmazsa bazen kötü sonuca da sebep olabilir. o yüzden önce islamı sağlam ve doğruca öğren, namaza devam etmen iyi bir şey ne güzel bu vesveselere müptela olup bırakmamak da zor bir iş. Allah yardımcın olsun.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
saçma bir şey yok yazıda,

"peygamber efendimizden sefaat ve yardım isteyebilirsin"

Peygamber efendimiz şefaat ve yardım dileğimizi duyamaz, salavat getirilebilir fakat Allahtan başkasından yardım dilenmez, dilenmesi "Allahtan başkası da bu işlere ehildir" demektir yani bildiğiniz şirktir.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
iyi siz öyle bilin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Aydinliga dogru yol aliyorsun sorgulama sorularla bulunur aydinlik. merak neden variz ya yoksa varsada nasil olmalidir. dinler onun varligina uygunmudur binlerce soru gelir akla. bende senin gibiydim sonra kurani okudum incili tevrati felsefe sosyoloji bilimsel videolar 2 yildir günün hergünü sorular sorgulamalar ayetler üzerinde inceleme sümer tarihi misir cübbeli hocalardan tut cogu hoca ama ne kadar inanmak istesemde yoook allah var olmasi gerekiyor ama dinler onu anlamam yetmedi derin konular genc gülücük
Albert Einstein
“Benim inancım, zayıf ve çelimsiz akıllarımız ile algılayabildiğimiz ve kendisini küçük detaylarda açığa vuran sonsuz üstün bir ruhun mütevazi hayranlığından ibaretir. Bu kavrayamadığımız evrendeki açığa çıkan üstün bir mantık gücünün varlığına olan derin duygusal sağlam inanç benim Tanrı düşüncemi şekillendiriyor.”
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.