You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İMANA-TEVEKKÜLE BAK

İMANA-TEVEKKÜLE BAK

General
İMANA-TEVEKKÜLE BAK
İMANA-TEVEKKÜLE BAK
(Subhanallah)

Bir saat önce yardım yapmak için uğradığımız muhacir evindeki manzara imanın büyüklüğünün fotoğrafıydı. Şanlıurfa Eyyübiye'de 6 kişilik bir şehid ailesi. Anne, 4 kızı ve 8 yaşındaki erkek çocuğu.
Anneyi beraber dinleyelim,
-Wallahi bir saat önce 12 yaşındaki şu kızım Revan el Hasen ikindi namazını kıldı. sonra baktım sessizce ağlıyordu, sordum;
-kızım niye ağlıyorsun?
-anne hepimiz( 6 kişi) oruçluyuz ama evde yiyecek bir şey yok akşam ne ile iftar açacağız?
- "Yavrum, canım kızım akşama daha çoook var, Allah kerimdir, Allah bizi yanlız bırakmaz, sen müsterih ol." dedim ve bize yardım etmesi için hepimiz oturduk Allah'a yalvardık.
İnanın yarım saattan beridir kulağım kapıda, acaba şimdi kim kapıyı çalıp bize yardımı getirecek diye bekliyordum. Siz kapıyı çaldığınızda yardım olduğundan zerre kadar şüphe etmedim.

Eve biraz erzak verdikten ve bir müslümanın zekatı olan az bir meblağ parayı kadına verdikten sonra o evden çıktık ve şöyle dua ettim;
"Allah'ım bu şehid eşi bacımızın imanı gibi bir iman istiyorum senden."

Behçet Atila ( ihhurfa@gmail.com )
İHH Ş.Urfa Temsilcisi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: İMANA-TEVEKKÜLE BAK
ramazan kerim..

ALLAHU EKBER.

teşekkürler
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.