You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

imamlar neden böyle giyiniyor?

imamlar neden böyle giyiniyor?

Cezalı Üye
RE: imamlar neden böyle giyiniyor?
Bence imamlarin ozel bir kiyafet giymeleri yanis cunku onlar ozel degil.ozel kiyafet giyince cemaatte onun ozel oldugu algisi olusur.tamam bol giysinler sunnete uysunlar ama o zaman basbakaninda sunnete uymasi gerekir.sadece imamlar dib baskani oyle giyiniyor.onlari atayanlar neden oyle giyinmiyor?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
batıya özenicekler diye bu kıyafeti kaldıranlar suçlu , ne güzel herkes kapalıydı bol giyiniyordu , kıyafet yasası yüzünden bu karmaşıklıklar oluyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-06-2014, Saat:12:12 AM, Düzenleyen: Ahmed1.
Cezalı Üye
bu bizim sucumuz.ben daha once insan ne yapmali diye konu acmisitm.siz insan Allah' a kulluk etmeli, amaci bu dediniz.ben de bir sure sonra kabul ettim.bizim amacimiz buyken biz baska amaclar edindigimizden oluyor bunlar.sen diyorsun ki yasa yuzunden.degil, yasayi degerlendiren biziz.biz sadece Allah'ın emirleri ile ilgilensek bunlar olur mu?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
idare kötülere bırakılırsa masum halk birşey yapamıyor , bak suriyeye

zalim bir dikdatör hala devrilebildi mi ? Yasayı hala kim değerlendiriyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-06-2014, Saat:12:30 AM, Düzenleyen: Ahmed1.
Cezalı Üye
Allah bize zulumlere karsi savasin diyor.biz bu emre uysaydik bugun suriyenin zalim basi savasmadan birakirdi ulkeyi ama biz uymuyoruz.mujdeler gelmis yenemeyiz diyoruz Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
onlar cahil, Allah'ın emrine uymuyor.uysa o suriyeliler turkiyede rahat ederdi.basbakanimiz da Allah'ın emrine uysaydi cogu zulum engellenirdi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Allah Ensara rahmet etsin.Allah ensara rahmet etsin.Onlar Mekkeden gelen Muhacirlere kapılarını açıp,herşeylerini verdiler.

Bize bak daha kiralık ev vermiyoruz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
ben dedigini anlamiyorum.ev vermemek degil ki sorun.Allah'ın emrine uymamak.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.