You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

imam olmak için ???

imam olmak için ???

Yeni Üye
imam olmak için ???
Selamün Aleyküm
İmam hatip mezunuyum sonra aof 4 yıllık işletme bitirdim ve şuan aof ilahiyat önlisans 2. sınıftayım imam olmak istiyorum ne yapmam lazım bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden çok teşekkürler
Değerliadriatik, kullanıcısı Nov 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: imam olmak için ???
yeterlilik sınavı acıldıgında ona girip kazanman ve kpss den 70 uzeri puan alman lazım
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka duymadığın
mahzun bir gönül... "
M.F.G

ÖFKELERİMDE BİLAL'İN SESİ YANKILANIR "EHAD ALLAH" DİYE...
BİR HİCRET YALNIZLIĞA BÜRÜNÜR...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
sana acikliyorum; once 2 yilligi bitir sonra yeterlilik sinavina gir sonra kpss ye gir iyi bir puan al 80-90 arasi insallah imamasin yalniz iki yillgi bitirmen gerekiyor kpss imamlik icin en son atamada 76 civarinda idi

insallah iyi bir imam olursun

sormak istersen anlamadigin kafana takilan ben yardimci olurumm
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Birde ben kpss 2006 orta öğretim sınavına girmiştim kpss 2006 hala geçerlimidir?
Diğer bir husus bu yaz olacak kpss lisans sınavına işletme mezunu olarak girsem ordan imam olarak atarlar mı
Bu bizim Türkiyenin kpps sistemini bir türlü anlamadım gitti
Değerliadriatik, kullanıcısı Nov 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: RE: imam olmak için ???
adriatik Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Birde ben kpss 2006 orta öğretim sınavına girmiştim kpss 2006 hala geçerlimidir?
Diğer bir husus bu yaz olacak kpss lisans sınavına işletme mezunu olarak girsem ordan imam olarak atarlar mı
Bu bizim Türkiyenin kpps sistemini bir türlü anlamadım gitti

kpss 2006 gecersiz

isletme mezunu olalark girersen imam olamassin

2 yillik ilahiyat bitsin .......biraz sabir kardesim

bu sene sinava girse idin iyi olurdu(ortaogretim onlisans sinavina yani)

sen bundan sonra ki onlisans kpss sinavina hazirlan haa

yeterlilik sinavinada hzirlanmayi unutma ve yeterlilik sinavini hafife alma olurmu
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Öncelikle çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Arkadaslar diyor lisans mezunu olarak girersende olur geçmiş dönemlerde olmuş siz emin misiniz bu konuda Hatta lisans mezunlarına öncelik veriyorlarmış.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Birde önceki alımlarda şöyle bir ibare var

Ayrıca müracaat edenler;

1- İ.H.L.mezunu olup, ilahiyat fakültesi veya ilahiyat ön lisans dışında herhangi bir yüksek okul ve fakülte mezunu olanların müracaatları İ.H.L. statüsünde değerlendirilecek ve Lisans mezunlarının KPSS P3 puanı esas alınacaktır.

2- Son sınıf öğrencisi olarak KPSS’ye katılıp mezun olamayanların müracaatları kabul edilmeyecektir. (Örneğin: İ.H.L. mezunu olup, herhangi bir yüksek öğrenim son sınıf öğrencisi iken öğrenim görmekte olduğu öğrenim düzeyi ile ilgili KPSS’ye katılmış ancak mezun olamamış),

3- Hangi öğrenim düzeyinde KPSS’ye katılmışsa o alanda değerlendirilecektir. (Örneğin: İ.H.L.mezunu olarak KPSS’ye katılıp sonradan ön lisansı bitirmiş olsa dahi İ.H.L. kategorisinde değerlendirileceği).
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
kaynak versene bana nerede yaziyor bu bilgiler mumkunse biraz arastiriyim verebilirsen yine ben bakayim insaaalh

ama sen su onlisansi bitirirsen iyyi olur kardesim hazirlikli bir sekilde imam olursun

ben de iki yillik ilahiyattayim birlikte oluruz insallah

ben bi bakayim
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
burdan duyuru arşivine tıklamanız lazım
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.