İmam hatip mezunuyum sonra aof 4 yıllık işletme bitirdim ve şuan aof ilahiyat önlisans 2. sınıftayım imam olmak istiyorum ne yapmam lazım bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden çok teşekkürler
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
imam olmak için ???
imam olmak için ???
İmam hatip mezunuyum sonra aof 4 yıllık işletme bitirdim ve şuan aof ilahiyat önlisans 2. sınıftayım imam olmak istiyorum ne yapmam lazım bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden çok teşekkürler
İnançla geril ve saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka duymadığın
mahzun bir gönül... "
M.F.G
BİR HİCRET YALNIZLIĞA BÜRÜNÜR...
insallah iyi bir imam olursun
sormak istersen anlamadigin kafana takilan ben yardimci olurumm
Diğer bir husus bu yaz olacak kpss lisans sınavına işletme mezunu olarak girsem ordan imam olarak atarlar mı
Bu bizim Türkiyenin kpps sistemini bir türlü anlamadım gitti
adriatik Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Birde ben kpss 2006 orta öğretim sınavına girmiştim kpss 2006 hala geçerlimidir?
Diğer bir husus bu yaz olacak kpss lisans sınavına işletme mezunu olarak girsem ordan imam olarak atarlar mı
Bu bizim Türkiyenin kpps sistemini bir türlü anlamadım gitti
kpss 2006 gecersiz
isletme mezunu olalark girersen imam olamassin
2 yillik ilahiyat bitsin .......biraz sabir kardesim
bu sene sinava girse idin iyi olurdu(ortaogretim onlisans sinavina yani)
sen bundan sonra ki onlisans kpss sinavina hazirlan haa
yeterlilik sinavinada hzirlanmayi unutma ve yeterlilik sinavini hafife alma olurmu
Arkadaslar diyor lisans mezunu olarak girersende olur geçmiş dönemlerde olmuş siz emin misiniz bu konuda Hatta lisans mezunlarına öncelik veriyorlarmış.
Ayrıca müracaat edenler;
1- İ.H.L.mezunu olup, ilahiyat fakültesi veya ilahiyat ön lisans dışında herhangi bir yüksek okul ve fakülte mezunu olanların müracaatları İ.H.L. statüsünde değerlendirilecek ve Lisans mezunlarının KPSS P3 puanı esas alınacaktır.
2- Son sınıf öğrencisi olarak KPSS’ye katılıp mezun olamayanların müracaatları kabul edilmeyecektir. (Örneğin: İ.H.L. mezunu olup, herhangi bir yüksek öğrenim son sınıf öğrencisi iken öğrenim görmekte olduğu öğrenim düzeyi ile ilgili KPSS’ye katılmış ancak mezun olamamış),
3- Hangi öğrenim düzeyinde KPSS’ye katılmışsa o alanda değerlendirilecektir. (Örneğin: İ.H.L.mezunu olarak KPSS’ye katılıp sonradan ön lisansı bitirmiş olsa dahi İ.H.L. kategorisinde değerlendirileceği).
ama sen su onlisansi bitirirsen iyyi olur kardesim hazirlikli bir sekilde imam olursun
ben de iki yillik ilahiyattayim birlikte oluruz insallah
ben bi bakayim
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi