You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İmam Kocanın Eşine Dön Çağrısı:)

Forumun Uykucu Ninesi
İmam kocanın, eşine 'dön çağrısı' gülücük

Sebeb-i Med'den hemzem, neden muttasıl iken munfasıl olduk ?Arızaya bağlama ne olur..

Lazım-i sükun ol, evine dön. Söz, bir daha ğunne yapar gibi kafanı ütülemiyeceğim!Kelimelerimi seçerken özellikle muhaffef olanları tercih edeceğim..Sen konuşurken hep dinleyeceğim.. Arız-i olur durur isen kaç vecih olur isen ol kabulümsün..İşmamına kurban olduğum, yalvartma gayrı.. Mahrecim sıfatım kalmadı.. Avam kıraatı gibi dağıldım.

Sekte sonrası nefesi kesilen, acemi imama döndüm.. Gel, dön evine eskisi gibi iklab olalım.. Daha olmadı kendine uydur, te'ye uğramış dal gibi mütecaniseyn et beni..İsteklerim olur ise nacizane i'male yapmadan kısa yollu kasr edecem.. Sana karşı makabli kesreli ra gibi ince olacam..Ne olur sende birşeyler söyle.. Huruf-i mukattaa gibisin, anlamıyorum seni.. Biraz muhkem ol, canımı yee.. Söylediklerimi tahaddi olarak algılama.. Beni dirayet tefsiri gibi, kafana göre yorumlama.. Söylediklerimin­siyakına-sibakına da bak..Hatta sebeb-i nüzulune de bak.. Her dediğime inanasın diye illa mekki sure gibi yemin mi edeyim..

Her konuda zahirime bakma benim.. Müteşabih yönlerimi hep menfii yorumlama.. Anlayasın diye tertil üzere konuşuyorum.. Sende derdini böyle anlat.. Kelam-ı Hadr'ın kulak kepçemden geri dönüyor..Koyduğun kurallar kalıcı olsun.. Birgün kural koyuyorsun, ertesi gün nesh ediyorsun.. İ'cazü'l Kur'an gibisin..Her yaptığını, her söylediğini tefsir etmek için sülalenden en az 10 kişinin rivayetine başvuruyorum..Sana yalvardığım kadar kıraatimi düzeltmeye uğraşsaydım, talim Hocasın'dan Yasin'i geçerdim...Gele­ceksen gel gelmeyeceksen diğer 3 hakkımı kullanıp talak-ı selaseyi kafana geçireceğim gülücük
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: İmam Kocanın Eşine Dön Çağrısı:)
dönmü demiş tehdit mi etmiş belli değil :D
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Big Grin bende anlamadım

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
"Huruf-i mukattaa gibisin, anlamıyorum seni.. "

kahkahakahkaha

Komikti emeğine sağlık : )))
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Rica ederimgülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
biraz kafası karısık hocamın :D:D:D

Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
flash da adamın seslendiği gibi öyle çağırsıngülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
çok güzel demiş gülücük hoca iletişim kurmak istemiş ne yapsın

güzel paylaşım teşekkürler tuğçe gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.