You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İmam-ı A'zam'dan güzel sözler.

(...)
''İnsan, her şeye şifa veren tek varlığın Allahu Teala olduğuna inanır; bunula beraber derdine deva olması için ilaç kullanır. Çünkü ilaç bir sebebtir. Şifasını verecek olan ise Allah'tır.''

''Bir kimse fıkıh bilmez, fıkhın kıymetini ve fıkıh Alimlerinin değerini bilmezse, böyle Alimlerle oturmak kendisine ağır gelir.''

"Bir kimsenin ilmi, kendisini Allahu Tealanın yasaklarından men etmiyorsa, o kimse büyük tehlikededir."

Şaşarım bu kimselere ki zanla konuşurlar ve onunla amel ederler!"

"Edindiğim ilme göre, dünyada şüphelileri bırakan fakih kimseden daha kıymetli ve aziz kimse yoktur."
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
RE: İmam-ı A'zam'dan güzel sözler.
"Bir kimsenin ilmi, kendisini Allahu Tealanın yasaklarından men etmiyorsa, o kimse büyük tehlikededir."
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
allah razı olsun cnm çok güzel sözler...

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Alıntı:"Bir kimsenin ilmi, kendisini Allahu Tealanın yasaklarından men etmiyorsa, o kimse büyük tehlikededir."

Allah muhafaza etsin..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
eyvallah...
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.