You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İMAM HATİP LİSELERİNDE DİNİ EĞİTİM YETERLİ Mİ? YETERSİZ Mİ?

Anket Başlığı: İMAM HATİP LİSELERİNDE DİNİ EĞİTİM YETERLİ Mİ? YETERSİZ Mİ?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
YETERLİ 6 (54.55%)
YETERSİZ 5 (45.45%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 11 (100%)

İMAM HATİP LİSELERİNDE DİNİ EĞİTİM YETERLİ Mİ? YETERSİZ Mİ?

Uzman
Cvp: RE: İMAM HATİP LİSELERİNDE DİNİ EĞİTİM YETERLİ Mİ? YETERSİZ Mİ?
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yetersiz..çarpık dini bilgiler verildikten sonra bişeye yaramaz, bilakis zarar verir..

Katılıyorum..
yetersiz ! Çarpık dini bilgiler empoze ediliyor.. Allah'ın buyurduğu peygamberin getirdiği İslam değil öğretilenler..
Ve bunun zararını da mevcut durum itibariyle çok aleni ve aşikar bir şekilde görüyoruz..

ben bu yorumunuzu gülerek yorumluyorum...

ne demek çarpık dini bilgiler...bu ne demek oluyo açıklarmısınız lütfen...icon
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: İMAM HATİP LİSELERİNDE DİNİ EĞİTİM YETERLİ Mİ? YETERSİZ Mİ?
HADDİM OLMAYARAK YETERSİZ DİYORUM

ÇÜNKÜ YETERLİ HOCA SAYISI ÇOK AZDI DÖNEMİMDE

ÖZELLİKLE SEÇİLİP GÖDERİLMİŞ OLDUĞUNA İNANDIĞIM ÇOK TERS TİPTE HOCALARDA VARDI

AMA İŞTE GELİŞMEKTE GÖZÜ OLAN İÇİN EN İYİ SEÇENEK İHL

ÖZELLİKLE ERKEK KIZ AYRI EĞİTİMLE OLURSA TABİ...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: İMAM HATİP LİSELERİNDE DİNİ EĞİTİM YETERLİ Mİ? YETERSİZ Mİ?
bence yetersiz 96-2002 arasında okudum önceden okuyan ablalarımın bilgisiyle benim bilgim aynı değildi yüzeysel bilgiler veriyorlardı.çok fazla detaya inmiyorlardı.ben çoğu detayı ve bilgiyi hoca olmaya karar verince kendi çabalarımla öğrendim.ama kesinlikle ihliselerinde okunmasından yanayım çünkü çoğu yerde alamadıkları eğitimi burda alıyorlar.en azından iyi bir temelleri oluyor dini konular hakkında bir bilgi birikintisi oluyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-04-2008, Saat:04:54 PM, Düzenleyen: asuman.
((Meksikalı))
RE: İMAM HATİP LİSELERİNDE DİNİ EĞİTİM YETERLİ Mİ? YETERSİZ Mİ?
bence başta hocalar yeterli değil biraz öz eleştiri yapıcaksak şayet mesela yalova ihl deki hocalarımız artık fazlasıyla yorgun oldukları için din derslerinede çoğunlukla yaşı ilerlemiş hocalar girdikleri için yorgunluktan işin ruhuna inemiyorlar mesela ilk ihl ye gittiğim zaman kurstan yeni çıkmıştım ve tefsir dersinden çıkan kızlar ve erkeklerin hiç etkilenmemiş olucaklar ki gülerek ve fazla fazla anormal neşeli bi halde dersten çıktıklarını görünce tuhaf olmuştum çünkü bu tefsir dersi aslında insanları hele ki gençleri etkilemesi gerekirdi bu da hocanın üslup ve sunumuyla ilgili bişe bi sorun olduğu ortada zannediyorum ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
imamhatip liselerinde verilen bilgiler gayet yeterlidir eger bir sey alınmamıssa o ögrencının sorumlulugundadır

imam hatipler de bır cok saygı deger hocalarımız mevcuttur

ülkemızın din bilginleri imam hatiplerden cıkmaktadır bunuda göze alan okullarımız gayet güzel egitim vermektedır . ve yıne ımamhatip okıullarında neredeyse butun dersler mevcuttur bu da ögrencılerımızı ayrıca fikir zengını yapmaktadır.

tesekurler
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
yetersiz hocalar sadece maaş alıp evini geçindirme derdinde erkek öğrenciler kız derdinde kızlar erkek arkadaş?derdinde yani anlıcan din kimsenin derdinde değil.hal böyle iken nasıl yeterli olabilir ki.4 sene bizi uyutuyolar...
2007 MEZUNU
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.