You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İmân Artar mı? - Kur'ândan Cevap Gelince Programda Ağladı

İmân Artar mı? - Kur'ândan Cevap Gelince Programda Ağladı

Üye
RE: İmân Artar mı? - Kur'ândan Cevap Gelince Programda Ağladı
Kardeş kalemşor,

Bu klibin ŞARKI VİDEO başlığında ne işi var...

Videode şarkı filan yok ta.....gülme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-12-2012, Saat:01:26 PM, Düzenleyen: VEYSEL99.
General
şöyle düşünelim, takva ehli helale harama dikkat eden bir müslüman ile haramdan kaçınmakta zorlanan yeni bir müslümanın imanı aynı değildir.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu artış sanırım ibadetle birlikte olur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
aynı şeyi "iman artar" diyenler demiş atmaca abi, salih amel imanın artmasına vesile olur, kötü ameller ise imanı azaltır denmiştir ki kuran ayetleri de buna delil olarak gösterilebilir.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
aynen bende öyle düşünüyorum. örneğin dini müslüman olan bir insan zina,içki,kumar vs gibi her türlü huyu varken ve islamdan çok uzak yaşıyorken daha sonra bunların hepsini bırakıp tamamen dineyönelip en iyi şekildei,slamı yaşarken. ilk ve son durumdaki imanı aynı olmuş olabilirmi
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"Ben Kur'anın ayetlerinin çoğuna inanıyorum ama birkaçına inanmıyorum demektir ki ,bu mümkün değildir"

buradaki imanı kabul veya red olarak görmeyin ki öyle bakarsak bu imanın artıp azalmayacağı malumdur. fakat amelleri düzgünce yaptıkça müslümanın imanı sağlamlaşır ki bu da imanda artma olarak geçmiştir. fasık kişiler salih ve kamil müminler olarak sayılmazlar.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
video çok güzelmiş teşekkürler kalemşör abi koyduğun için, bizler imanımızı arttırmak için ne kadar uğraşıyoruz acaba düşünmek lazım...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.