You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İlmihal önerir misiniz?

İlmihal önerir misiniz?

Acemi Üye
İlmihal önerir misiniz?
dinimi en güzel şekilde öğrenebilmek için asgari düzeyde (İlmihal düzeyinde) öğrenmek istiyorum. Malumunuz kemalist düzende öğrencilik yaptığımdan dili anlaşılabilir eski türkçe kelimeler pek olmayan önerebileceğiniz, yayınevi, internetten satış, vb. farketmez yardımcı olur musunuz? çok araştırdım. Seçenek çok önerilerinizi rica ediyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: İlmihal önerir misiniz?
Öneriniz için teşekkür ederim. linke tıkladığımda goncakitap.com.tr adresine yönlendiriyor. diyanet işlerinin android uygulamasında kitaplarda bulabilir miyim acaba
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: İlmihal önerir misiniz?
Bahsi geçen ilmihal telefonumda var gülücük Diyanet kitaplık diye aratırsanız android uygulamasını bulabilirsiniz.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.