You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: İlmihal Okuyalım
Sen hangi lisede okuyorsun?Bölümün sayısal değil her halde.Fizik,kimya,biyoloji yokgülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bizde sözel bölüm hiç yoktu.5 sınıf sayısal,iki bölüm eşit ağırlık vardıgülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Derslerinde başarılıymışsın Komando, sadece yabancı dille aran iyi değil galiba. gülücük
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Sitare senin okumayı sevdiğini biliyorum, bu aralar ne çalışması yapıyorsun acaba? gülücük
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
İşlerimin yani sıra bakara Suresi ve kehf sûresini ezberlemeli ve Hatim etmeliyimgülücük bi grubumuz var haftada bi kere ders yapıyoruz.. Öyle iştegülücük
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-11-2014, Saat:03:33 PM, Düzenleyen: sitare.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.