You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: İlmihal Okuyalım
Tevazu sahibi olduğumu yazmışsınız;ama gösteriş yapıyorsun diyen de oldu.Gerçi her zaman bu tarz şeyler olacaktır.İlgincime gitti bu durum ve yazmak istedimgülücük

Zaten herkes beni sevseydi bir sorun var derdim.Çünkü bir şahsı tüm insanlar sevmez/sevemez.Sonuçta kimseyle iyi geçinmek gibi bir derdim de yok,düşüncem neyse onu ifade ederim.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-11-2014, Saat:06:37 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
General
Arkadaşlar bu haftasonu sınavı yaparız inşaAllah ;ama kimsenin okuduğu felan yok sanırım.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
2.sınav vardı en son yapıldı mıı ? Ben 3 gündür filan pek takip edemedim de ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Evet şımarık kız kardeşimdi o benim;ama gitti işte.Çok istekliydi,öğrenmeyi seven,çok mütevazı bir kardeşimdi.Gerçi sınavdan sonra bana trip atmıştı düşük alıncagülücük

Ama işte bazen istemediğimiz şeyleri yapmak durumunda kalabiliriz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-11-2014, Saat:09:35 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.