You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

-İKRA-
RE: İlmihal Okuyalım
Zeynep,
Nazlıcan,
Tebrik etmişsiniz, teşekkür ederim. gülücük

Sitare, Elisa ne der bilmem ama sorular kitabın dışından değildi, Mesud kardeşimin dediği gibi ''Kitapta o bilgiler yazıyor,o bilgiyi kullanacaksınız ve doğru sonuca ulaşacaksınız. Ama cevap direk olarak kitapta yazmıyor,cevabı bulmak için gereken bilgi kitapta var.''

Ben okumaya başladım, hakikaten kaliteli ve zor sorular çıkarabilir Mesud. gülücük
Arkadaşlara çağrım şu ki, bu hafta sayfa 240-270 arasını bitirelim, inşallah hafta sonu sınav olalım, daha da gecikmeyelim.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Evet rica ediyorum sizlerden.Bu sınav gibi 2 hafta sürmesin.Herkes cumartesiye kadar okumuş olsun.Cumartesi günü müsait olabilenlere o gün yaparız,olamayanlar hemen ertesi gün yani pazar günü yaparız ve sınav konusu biter.

Zehan,sizin altyapınız mı vardı acaba?Yoksa bir okumayla o kadar yüksek puan almanız için çok zeki olmanız lazım.Hangisi, zeki misiniz,yoksa altyapınız mı vardı?
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Tamam anladım siz ablam gibi zekisiniz.Dün hatta yazmıştım ablamla benim farkımı.

O da olayı çabuk kavrar ve önemsediği şeyleri unutmaz.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-11-2014, Saat:01:41 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
-İKRA-
Kardeşlerin zeka bölümü birbirine yakın olur, ablan zeki ise sen de zekisindir ki
zaten bizler bunun şahitleriyiz. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bizimki yakın değil işte.Açık ara önde o.

Sizler bilemezsinki zeka düzeyimi.Ama keşke diyorum anlama kabiliyetim fazla olsaydı diyorum.Neyse buna da şükür.gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Ama değerli kardeşim zeki insan bir çırpıda anlayan değil, anladıklarını özümseyen, nasıl kullanacağını bilendir.Meraklıdır ama sıradan insanların ilgilendiği bir çok şey onun ilgisini çekmez, farklıdır, çevresi onu bazen anlamayabilir. gülücük
Sen böyle biri olduğunu ortaya koydun bence.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-11-2014, Saat:02:11 PM, Düzenleyen: Zehan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.