You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
RE: İlmihal Okuyalım
biçok tanım kitapta yok ki örneğin ilk soru zaten hucus geldı aklıma sadece tilavet secdesi filan yani emin bile değilim ki bunlar kıtapta yooktuu kı :/
İyiki ogretmen fılan değilsin sen :/ yanı hiçbi sorumdan emin değilim gittim vakitlere calıstım boşu boşuna hiçbiri çıkmadı üzgün
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
coook zordu şevkim kırıldı ben şakır şakır yapmayı planlıyodum Sad bidaha girmek istemiyorum sınava Sad Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Hucus ne ben anlamadım?Hangisi kitapta yoktu,birinci soru kitapta aynen yazıyor,istersen sayfayı söyleyeyim.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ya bağıl değerlendirme yaparız ortalama ne olursun olsun,tamam mıifade

Ben ilk kez hazırladım;ama bu kadar yapamayacağını bilemedim.Çok kötü ya sonucunSad
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.