You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: İlmihal Okuyalım
Hükümlerin kaynağında rastlamadım diyorsun ama.Öyle deyince,sanki hiç kullanılmıyor gibi anladım,kızma.

Şunu hatırlatmak gerekir.Hanefi Mezhebi kıyası en çok kullanan Mezheptir.Rey ekolü de denir Hanefi Mezhebine gülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
evet doğru soyluyosun hatta ebu hanıfenın hocası rey ekolunun temsılcılerındendı .
ama ben genelde hadıss kaynaklı hükümlere rastladığım ıcın bunu soyledım
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Demekki Mezhebinin hükümlerini tam okumamışsın gülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
oylede değil de kaynaklara dikkat etmiyorum ben hadistede bir içtihadda da genelde verilen mesaja bakarim
Ey Fukara Yüreğimin,

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Hımm.Ben hüküm ne okur geçerim.Baaane gerisinden diyorsun gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
şimdilik öyle diyelim gülücük
Ey Fukara Yüreğimin,

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Konu nereden nereye geldi yine.İşte haftasonu konuyu belirlerim inşaAllah.gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-10-2014, Saat:12:50 AM, Düzenleyen: ibni-mesud.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.