You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ilk örtündügüm gündü

Ilk örtündügüm gündü

General
Ilk örtündügüm gündü
Yolda giderken, üniversiteli bir genc, beni görür görmez karsima geldi. Hayretle yere cakilmis gibi durdu.

„Bacim, bacim, Türk müsün“ dedi.
„Elhamdülillah, Türküm, Müslümanim“, dedim.
„Bacim, dedi, nasil olur, bu hali biz görecekmiydik“ dedi.
„Ben de bugün örtündüm, ben de cok sevincliyim“ dedim. Gözleri yasli „Bacim, yalvariyorum, ne olur sakin deyismeyin. Sakin bu halinizi kaybetmeyin. Bir de bacim, cok seylere hazirlanin. Size cok siddetli firtinalar gelecek
. Cok büyük tenkitlere maruz kalacaksiniz, hakaretler edilecek. Bunlara karsi dayanikli, hazirlikli olun. Sakin acilmayin bacim, hep sizi özledik, hep sizi bekledik.“Aynen hic unutmuyorum bu sözleri. „ALLAH gösterdi bana, gözüm acik gitmeyecegim, sayiniz cok olsun bacim“ diyerek ağliya ağliya kalabalığın arasina katildı gitti.(1965 Istanbul'unda bir basörtülü sokakta.
Cok büyük bir hadise, muazzam bir olay, inanilmayacak birsey...)

(Sule Yüksel Senler)

[Resim: 11j1b0h.jpg]
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Ilk örtündügüm gündü
evet atlatıldı ama hala var bizzat yaşadığım olayda var ama benimkine bakıyorum bunların yanında ne ki diyorum. bizden öncekiler ne kadar uğraştılar biz rahata düştük

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
başörtüsü giyenler rahatlaştı fakat başörtüsü giyen neslin içi boşlaştı, rahat (çoğunlukta) ters tepti malesef. o başörtüsü mitingleri sırasında o dönemki kemalistlere sözde laiklere rahatsız edici gelen başörtüsü çoktan yumuşadı, tesettür bilinci tahrife uğradığı gibi müslüman gençler olarak hepimiz ahlaki bozulmanın içinde az veya çok nasibimizi alıyoruz, geçmişin mücahidleri müteahhitler oldu çok sorunumuz var hala, rahat olmamalıyız hala.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bi 5 10 yıl öncesinin kapalıları şimdikiler gibi değildi. yavaş yavaş başörtüsü yozlaştırıldı üstü mekke altı paris diye adlandırıldı.şimdikilerin adı türban oldu eskilerinki tesettürdü. marka adı altında giyinik çıplaklar töredi .cefasını çekenler eziyet çekenler unutuldu herkez modaya ayak uydurdu. herkez kendinden pay biçmeli her kapalı kendini sorgulamalı ne için kapandığının idrakine varmalı kapanmayı sadece saçı örtmek olarak algılamamalı.ozaman mücadele tesettüre karşı olanlarlaydı şimdi ise tesettürü tam manasıyla bilmeyenlerle bilipte nefsine göre değiştirenlerle

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
aynen öyle, firavunlara karşı verilen mücadeleler sonrası çıkacak samirilere karşı güçlü olmamız lazım Allah ayaklarımızı doğruda sabit kılsın.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bunların hepsi bir rahatlamanın sonucu malesef, sapkınlığı direk böyle giyindiklerinden kadınlara atmak da biz erkeklerin tembelliği olacaktır. toplumun ahlakı bir şekilde bozuldu, fakat bunun düzeltilmesi adına bir mücadeleye başlaması gereken bizleriz, ve bunu yaparken de yalnız Allahın rızasını arayan ve onun emrine ters düşmeyecek bir şekilde yapmamız gerekiyor ki onun emrine ters düşerek "salih niyet"(!) ile pis işlere yönelenler bu ahlaki bozulmanın baş vesilesidirler.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.