You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İLK İSLAM HALİFESİ ABEKİR

İLK İSLAM HALİFESİ ABEKİR

Cezalı Üye
RE: İLK İSLAM HALİFESİ ABEKİR
sayın arkadaşlar sizlerin bu konuda o kadar bilginiz eksikki

ilk okula giden bir talebe ne kadar tıbtan haberi varsa sizinde işte o kadar yardılıştan haberiniz var

sakın ben böyle diyorum diye kendinize suc bulmayın esas suc bin yıldır bu toplumu yanlış okutan yanlış dini uygulamaları öğretnlerdir

halbuki yardılışta dört değişik hz Allah ruh halk etti

bedene gelince iki tür insan halk etti biri dört elemtten
biri üç nesneden üç nesneden halk olan insanın ruhu belli bilinen sayılarda
fakat dört elementten halk olan insanın sayısı ruhu sonsuz sayıda
işte zaman zaman dağlardaki ve bazı yerlerdeki üç nesnden halk olmuş insanın cesedini toprak cürütmüyor kepce dözer şehitin yattığı yeri bozamıyor
bu günkü fen aciz kalıyor işte üç nesneden halk olmuş insanın vucudu ruhu peygamberler seyitler evliyalar hak aşıkları cennet ve melekler hz Allahın cemali nurundan halk oldu işte yardılışında bu dört element olmadığı için toprak cürütmüyor
su toprak ateş ve hava cehennem arasat güneş hz Allahın celali nurundan halk oldu
normal insan hz Allahın celali nurundan halk olduğu için ibliste hz allahın celali nurundan ateşten halk oldu bakın iblisin yartıldığı ateş insandada var

hz ali hz muhammed hz fatma imam hasan imam hüseyin beş kişi hz allahın cemali nurundan halk oldu
ömer abu bekir osman ve herkes hz allahın celali nurundan topraktan halk oldu

sizin bildiğiniz bütün bilgiler araştırmalar kerbela vakasından sonra yezidin liderliğindeki emevi islam iktidarı yetmiş yıl sürdü bu zamanda oluşturulmuş bilgilerdir hepsi yanlıştır
bakın aşağıda vucu du yüz dört kitap olan yarılışı üç nedenden halk olmuş ehlibytin aşığının sırdan gelen sözleri

Asılı evrakta yazmışlar kalemi
Hakk’ın kelamına sırda düş oldum
Yüz dört kitabı okuttular bir anda
Bir kenara kayıt ettiler eş oldum

467 - HANCI PERVANE
ALLAHIN CELALI NURU
Cehennemi yapmıştır
Celalı nuru güneşi ayı yapmıştır
Celalı nuru suyu taşı yapmıştır
Rüzgarı toprağı yapmıştır
Otu ağacı yapmıştır

8- cennet kapısıdır
CEMALI NURU
Cemalı nuru cenneti yapmıştır
Arşı yapmıştır evliyayı yapmıştır
ALLAH KENDİNİ YAPMIŞTIR
Sesi ademdedir nuru cümle eşyaya karışmıştır
Dünyayı altı günde kurmuştur
6_ıncı cihet Hakk’ın sufatıdır
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: İLK İSLAM HALİFESİ ABEKİR
ama benim sorum havada kaldı.ne içtin harbiden? gülücük

ayrıca çürümez diye bişey yok.Hz.Muhammded in cesedi dahi çürür. çürüyüp çürümediğini bilmiyom ama.çürümeyi geciktirici ortam olmadığı sürece yada mumyalanmadığı sürece çürür.

hem çürüsün.niye bu kadar tırsıyonuz ki? insan zaten atomdan değildir.sadece paralel-holografik evrenler dolayısıyla görüntüsü bu evrende atomlardan gözükür.

doğmadan önce şuan üzerimde ki atomlar nerdeydi?en azından benim üzerimde değildi bunu biliyorum.öldükten sonrada olmıycak.

----------------
hepsini geçtim. arkadaşım bana özelden mesaj atarmısın. bu anlattıklarının dayanağını nerde görüyorsun.elinde bana anlatabileceğin SOMUT delil var mı?
ama ''MIŞ'' lı ''MUŞ'' olmıycak şekilde lütfen

edit:ayrıca bizim ne kadar tıptan haberimiz varsa seninde o kadar fizikten haberin var herhalde gülücük dört element ne abi ya.. ateş su toprak tahta mı? bak yanlış olmasın sonra gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-10-2008, Saat:12:00 PM, Düzenleyen: Zefyhr.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.