You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
İlk Aşkım
İlk amcam tanıştırmıştı beni onunla daha çok kucuktum yeni yeni tanımaya başlamıştım onu amcam sürekli ondan bahseder onu anlatırdı bana, yavaş yavaş dolmaya başlamıştı içime sevgisi git gide büyüyen bir ateşti adeta..Tanıdığım herkeze onu soruyor hakkında yeni şeyler öğreniyordum..Yıllar geçtikçe ona olan tutkum bağlılığım daha da artıyordu, Kararımı vermiştim.. artık ona kavuşmalıydım..1997 yılının ilk aylarıydı 14 yaşını yeni bitirmiştim,yaşım oldukça kucuktu ama içimizdeki sevgi çok büyüktü.Arkadaşıma anlattım ve benimle gelmesini istedim tereddütsüz kabul etti. Nihayet ona kavuşmamın zamanı gelmişti.Ben yalovada o ise istanbuldaydı,Ama öyle ateşliydik ki hiç birşey engel olamazdı bize.Tam 3 hafta boyunca okulda kuru ekmek yedik ve harçlıklarımızı biriktirdik..Artık gitmemize bir engel kalmamıştı ve büyük gün gelmişti.Günlerden cumartesiydi yağmurlu bir ilkbahar günü..Sabah kalkamayız diye hiç uyumamıştık ama umrumuzda bile değildi,erkenden yola çıktık ,Önce gemiyle karşı kıyıya geçtik ardından trene bindik..Heyecandan yerimde duramıyordum ilk defa görcektim aşkımı onunla zaman geçircek hep hayalini kurduğum sevgiliye kavuşcaktım en sonunda..Trenden indik buluşma yerimize doğru yürümeye başladık hiç bilmediğimiz bi şehirdeydik ve kimseyi tanımıyorduk ama korkumuzda yoktu hiç bişeyden gözümüz kararmıştı bir kere..Heyecanımız git gide artmış kalp atışlarımız hızlanmıştı..Büyük bi kuyruk vardı aşmamız gereken ve o kuyruğun bitmesini beklemek zorundaydık..Bekleyeşimiz saatler sürdü ama hiç umursamadık bile herşeye değerdi çünkü bizim için bu bekleyişin sonu..Sonunda bu engelide aştık, buluşma yerine geldik..Hava kararmak üzereydi ve artık bekleme zamanıydı..bizde bekliyorduk.Dakikalar yıl olmuş zaman geçmek bilmiyordu..Zorlu bir bekleyişti,hava soğumuş hafiften yağmur yağmaya başlamıştı ama onu görmek kavuşmak bizim için herşeyden önemliydi ve herşeye değerdi..Ne tir tir titrememiz ne de yağmur altında ıslanmamız içimizdeki ateşin sönmesine engel olamıyor daha da ateşliyordu bizi sanki adeta..Kalabalık içindeydik ve bizim yaşımızda pek kimse yoktu.Adeta kalabalığın içinde kayboluyorduk..Derken bir ses duyduk..İşte geliyor diyeee...Hayatımda o güne kadar duymadığım kulakları sağır edercesine bir ses yükselmeye başladı her taraftan ALEMİN KRALI GELİYORRRRRRRRRRR diye... işte o gelen bizim aşkımızdı, Gökgürültüsünü andıran o muhteşem sesle beraber konfetiler havada uçuşuyor yanan meşaleler gecenin karanlığını aydınlatıyor, bize hayatımızda hiç görmediğimiz muhteşem bir manzara eşliğinde ilk ve tek aşkımız vazgeçilmez FENERBAÇEMİZİ sunuyordu...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-01-2008, Saat:09:19 AM, Düzenleyen: AtMaCa.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: İlk Aşkım
İİİDE BUNU KOMİK BÖLÜMÜNE TAŞIYALIM ÇOK KOMİKMİŞ ÇOK GÜLDÜM SAĞOOLLLL
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
allahım ya bence ciddi bişey diye okuyorum alemsin ekrem ya harbi bunu komik bölümüne taşıyalım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
He he tam beklediğim gibi.gülücükAma niye kızıyosunuz da güzel anlatılmış aşk sonuçta Tongue
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
atmaca aşktan ne anlar onun için varsa yoksa fenerbahçesi zaten sonuca hiç şaşırmadım:D
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
Cvp: RE: İlk Aşkım
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allahım ya bence ciddi bişey diye okuyorum alemsin ekrem ya harbi bunu komik bölümüne taşıyalım

ayy bncede ya koptum burda...fenerbahceyı buyuk harflerle yazmıs yarısındayken gözume carptı ama konuyu nası baglıcak dıye mrk ettım walla...

ekrem abi süpersın ya ii konmozisyon yazıomusun anlasılanicýn
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.