You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ah Teslimiyet..!
RE: İlk Aşkım
gülücük) çook güzel tşkler gülmüş oldum

Dilerim derdim affıma vesile olur..

Yürüyorsam düşe kalka, bil ki ısrarımdan..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bende ask falan deyınce bırsey sandım:D:D atmacanın paylastıgını gorunce ıkıncı soku yasadım ne ısı olur ask ıle dıyerekten:D
megerse fenerbahceymıs:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Aman erkek milleti ne anlar aşktan varsa yoksa top) ( futbol topu yani :D yanlış anlaşılma olmasın )
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Aşk kelimesini ağzıma alıp çöpe tükürdükten sonra nerede bir aşk yazan cümle görsem midem bulanıyor.
Bütün dünyayı verseler,
Ve buna karşılık bir karıncanın ağzındaki taneyi almamı isteseler,
Bu zulmü yapmam.

Hz. Ali
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Cok duygulandim Sad

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Din adına Açılan bir sitede... Böyle saçma şeylerin olduğunu bilmiyordum...
İnsanoğlu her şeyde olduğu gibi bu işte de aşırılığa kaçmış... Takım sevgisinde de ...
Din , denince akla can mal zaman fedakarlığı yapılacak fikir.. ideoloji.. olgu akla gelir...
İnsanlar bu futbolu farkında olmadan din edinmiş ... Takımları da aşırı sevgiden kaynaklı birer put edinmişş..!!
Çünkü stadında MABED yazan bir yerden bahsediyoruz.. .MABEDİNİZE HOŞGELDİNİZ... diyen fenerbahçe yönetimi..
MABED in ibadet edilecek yer olduğunu pek ala biliyorlar...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.