You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ilhanarsel.com satılık!

ilhanarsel.com satılık!

Forumcu
RE: ilhanarsel.com satılık!
şş. aloo. beddua etmek yok farkında olmadan.
yerli yersiz.
şimdi düşün önemli bi mekanda namazdayım. senin dua varya "allah seni yerli yersiz güldürsün". aha orda güldün ne oldu? namaz gitti.
hocam geçecen sen o işi.
ben süzme dikkatliyim yemem böyle basit hataları.
numero uno imiş.
sen numero ziro olmamaya bak birader. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
beleşse bedavaysa alırız bedava değilse beleş değilse ne alalım ki.
ateist kendisi kaç para ediyor ki ismine açılan site o kadar para etsin.
senin dediğin o iş yürümez. bir hafta üç beş enayi girer, ondan sonra bakarlar ki sitede başkaları var, link vermiş olanlar linki kaldırır- zaten şimdiden kaldırmışlardır- uğrayanlar da söylenti çıkarırlar "islamcılar siteyi satın almış diye". işte ya 3 gün ya 5 gün 3-5 enayi girip bakar bakarsa. hadi 50 olsun.500 olsun. :D
internette reklam verince bir tık kaç para? 10 sent mi? mantıklı düşüneyim. ben reklam yapmak istesem 10 tıka bir dolar veririm.
şimdi 50 bu adamın ismiyle tık hit alacam. o zaman 5$ eder. :D
diyorum ya. beleşse kelepirse alınır. yoksa değmez.

zaten arayan bulur.

Ayrıca o kadar ateistin ciğeri 5 $ etmez. :D gülücük :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-01-2011, Saat:10:51 AM, Düzenleyen: neferkaminanu.
Yeni Üye
turandursun.com ayda kaç kazanıyor haberin var mı senin? bu siteden kat kat daha fazla tıklanıyor. internette en çok tıklanan siteler hep dinleri sorgulayan siteler. çünkü gençlerimizin kafaları karışık. onları iyiye, doğruya, hayra ve barışa yani islama yönlendirmek lazım.

ayrıca ilhanarsel.org bile ne kadar çok insanı etkiledi bir bilsen. al bak

ben bile bir zamanlar ilhanarsel.com'daki ateist makaleleri okuyup da etkilenmiş bir insanım. sonra çok şükür Kur'an okuya okuya arındırdım zihnimi.

bu tip siteler çok önemli. alınmalı ve islami propaganda yapılmalı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-01-2011, Saat:09:43 PM, Düzenleyen: iLahi_aŞk.
Forumcu
Bak kardeşim. 3 tane toplam mesaj yazmışsın 3 tanesi de bu konuya ait.
Belli ki bu siteyi satmayı kendine vazife edinmişsin.
Eğer yetkim bulunmuş olsaydı ip. numaralarını taratır yasak koyardım, bu açıdan bak gerçekten çok şanslısın. Niye mi.
İlhanarsel her ne haltsa, gitsin kendi sevenleri kendi fanatikleri alsın.
elin gavurunun gelip de burda reklamını yapma.
daha fazla yazıcam dilimi ısırıyorum anla beni. dilimi ısırıyorum yumruğumu ısırıyorum. şu melunların lanet isimlerini gelip de burda reklam amaçlı anma bi zahmet.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
nefer oglan benden önce davranmış...site isimlerini tekrar yazarsanız konuyu kilitlemek zorunda kalıcam bilmem anlatabildim mi ?

[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.