You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ilhanarsel.com satılık!

ilhanarsel.com satılık!

Yeni Üye
ilhanarsel.com satılık!
Es selamu aleykum kardeşlerim.

Ülkemizin gördüğü en ünlü ateist İlhan Arsel'i duymuşsunuzdur. Bu adam tüm eserlerinde Kur'an-ı Kerim'i ayet ayet ve hadis-i şerifleri de cümle cümle yalanlamaktadır. Tüm ayetleri ve hadisleri inkâr eden bu ateiste göre Allah(c.c.) hâşâ yoktur ve Peygamber Efendimiz Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim'i kafasından uydurmuştur. Benim bu adamın kitaplarını okuyup da ateist olmaya karar veren arkadaşlarım bile var. İnternette de gençler tarafından çok aranıyor bu cehennemlik adamın ismi. İlhan Arsel denen bu adam aynı zamanda kâfir Turan Dursun'un da akıl hocasıdır, onu yönlendiren kişidir.

Bu İlhan Arsel'in sitesi(ilhanarsel.com) bir ara Cyber Warrior hack grubunun eline geçmişti de (Allah razı olsun) siteyi güzelce düzenlemişlerdi. Görmek isteyenler ilhanarsel.org'a bakabilirler.

Bugün ilhanarsel.com'a girmeye çalışırken gördüm ilhanarsel.com ve ilhanarsel.net siteleri satılıkmış. Artık kim satıyor bilinmez ama ne derseniz alsak mı? Siteyi alıp şöyle anasayfasına Allah(c.c.)'nin ismi ve fona da bir ilahi koyarızgülme

Böylece siteye giren kafası bulanık gençleri İslam'a çekeriz, ne dersiniz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: ilhanarsel.com satılık!
sen alma zaten aslanım dur bi. belki talibi çıkar. bozmasana milletin ticaretini. 100 tl filansa alırız işte. parasıyla değilmi. ha turandursun.com almışsın ha alivelikırkdokuzelli.com almışsın. sonuçta site batmışsa beleşe veriyorlarsa niye almayalım.
ha , şu kısmında sana katılıyorum.
arkadaşımız gelse;
"resulullah.org" dese, "islam.com" dese, o zaman balıklama atlarız tabi.
ilhan arsel ne abi. artiz mi.

sen daha meşhursun gribal. gribale_enfeksiyon.org diy site açsak daha çok talibin çıkar.
hem nazar boncuklu olsun.

:D gülücük :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
evet yahu seni sağ kolum ilan ediyorum bak kimseden bu kadar parlak fikirler çıkmıyor. seçim sürecindeki kampanyaları yönetme görevi senin. hadi koçum görem seni :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
en kıl bi parti gelip beni seçim kampanya sorumlusu yapsa, sana söz kesin seçimi kazandırırım. en manyaana bile garanti veriyorum.
ama sanayi mahallesine muhtar seçimi yapılsa sen kazanamazsın koçum sen.
her şeyi de kampanyadan beklememek lazım. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
evet sana tabiki oy atar. nasıl atar.
sen adaysan ben sandığa oy atmam.
gider çöpe atarım.
ne oldu?
"oyumu attım abi."
"lan oğlum oyunu atmayacaktın sandıktaki deliğe sokacaktın".
"ne biliyim abi gribal aday olmuş herkes oyunu atacak dediler ben de alır almaz çöpe attım işte."
:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
işi gücü bırakıp forumdan gözünü ayırmazsan olacağı bu.
yürü hadi işine bak.
kedi beklemez.
kediyi de doktora götürün kızda hastalık varsa bulaşmış olabilir. :D :D :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.