You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
ilginç rüyalar
bu rüyaları bir hafta içinde gördüm. ilk rüyamda odamdayım elime bir seccade geçiyor ve kıbleye doğru seriliyor seccadenin ucundada kabe maketi vardı. ikinci rüyamda bir göl kenarında gelinlik giymiş bir gelin balık tutuyordu ve arkasında çok büyük onlarca balık vardı. üçüncü rüyamda ise deniz kenarındayım ve ayı denizden yarı doğmuş kırmızı bir halde görüyorum görüntü hoşuma gidiyor fotoğrafını çekiyorum. çekerken bakıyorum ki ayın önünde dumanlardan arapça ALLAH ve MUHAMMED yazıyor. sonra fotoğrafı başkalarına gösterirken bakıyorum ki ayın önünde arapça bir sürü yazı var. bunların anlamı ne olabilir. yardımcı olursanız sevinirim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
RE: ilginç rüyalar
Vallahi bende okurken maşAllah çekmedim değil gülücük

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Peki namaz falan kılıyor musun ? Belki davettir.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
ayrıntılıBig Grin ya ben hayatımda gördügüm rüyaların ayrıntılarına inemedim hic hatırlamakta bile zorlanırım.Sizin maşallahınız var.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Bir ara bende dirildikten sonra toplandığımız yeri görmüştüm. Adı haşr galiba. Fena etkiliyor gülücük
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Birincisi ruyani oyle ulu orta herkese anlatmak dogru degildir
Nasil yorulursa oyle çıkar
Ikincisi ruyani eksik anlatma
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.