You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ilginç bilgiler - 3

ilginç bilgiler - 3

LoadinG....*
ilginç bilgiler - 3
Gece geç saatlere kadar uyumayan insanların, iyi kalpli, zeki ve düzgün karakterli oldukları gözlemlenmiştir.
[Resim: 1378753_544588278955292_1885360731_n.jpg]

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
RE: ilginç bilgiler - 3
-Aslanlar bir günde 50 kez sevişebilirler.

-Avustralya´daki tuvaletlerin sifon suları saat yönünde akar.

-Hawaii alfabesinde sadece 12 harf bulunmaktadır.

-Dünyanın en büyük şeker ihracatçısı Küba´dır.

-Yataktan düşerek ölme olasılığı iki milyonda birdir.

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
-Bir okyanusun en derin yerinde, demir bir topun dibe çökmesi bir saatten uzun sürer.

-Bir köpekbalığı 100 milyon damla deniz suyu içindeki bir damla kanı hissedebilir.

-Bir bardak taze şampanyanın içine bir kuru üzüm atarsanız üzüm asansör gibi bardağın altından üstüne üstünden altına sürekli dolaşır.

-Dünyada insan başına düşen karınca sayısı 1 milyondur.

-Kangurular geri geri yürüyemezler.

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Moraliniz bozukken uyumak iyi değildir. Beyin dinlendiğinde size kötü gelen her şey dahada belirginleşir ve sizi daha mutsuz eder.
İnsanların yüzde 76'sı birşey alırken, cüzdanındaki bozuk paralar yetiyorsa onu bedavaya almış hissine kapılıyor.
Aşırı düşünmek, depresyonun en büyük tetikleyicisidir.
Amerika tarihindeki tek yabancı dilde yazılmış
antlaşma Türkçe yapılmıştır.
•Kuşlara şimşek çarpmaz. Çünkü elektrik onların tüyünden
geçemez.

•Bir insanın su ve yemek olmadan yaşayabildiği en uzun süre 18 gündür.

•Yeryüzünün en sıcak yeri Afrika'da ElEzize bölgesidir. (Gölgede 58 derece)

•Ortalama bir erkek, hayatının 3350 saatini tıraş olmak için harcar.

•Türkiye'deki En Uzun Soyadı,
"UÇARTURNAGURBETGEZERDİYARDİYARELLERDE'dir." Nüfus müdürlüğü bu soyadını çok uzun bulduğu için (diyardiyarellerde) kısmını silmiş.
Böylece Ailenin soyadı, UÇARTURNAGURBETGEZER olarak yazılmıştır.

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Einstein konferanslarına hep özel şoförü ile gidermiş. Yine bir konferansa gitmek üzere yola çıktıkları bir gün şoförü
Einstein'a;

"Efendim, uzun zamandır siz konuşmanızı yaparken
ben de arka sıralarda oturup sizi dinliyorum ve neredeyse söyleyeceğiniz her şeyi kelimesi kelimesine biliyorum" demiş.

Einstein gülümseyerek ona bir teklifte bulunmuş:
"Peki, şimdi gideceğimiz yerde beni hiç tanımıyorlar. O halde bugün palto ve şapkalarımızı değiştirelim, benim yerime sen konuş,ben de arka sırada seni dinlerim."

Şoför, gerçekten çok şahane ve başarılı bir konuşma yapmış ve sorulan bütün soruları doğru cevaplamış. Tam yerine oturacağı sırada bir kişi, o güne kadar konferansta sorulmamış ağır bir fizik sorusu sormuş.

Şoför, hiç duraksamadan soruyu soran kişiye dönüp:
"Böylesine basit bir soruyu sormanız gerçekten çok
garip" demiş. Sonra da salonun arkasında oturan Einstein'ı
işaret ederek şöyle devam etmiş:

"Şimdi size arka sırada oturan şoförümü çağıracağım ve sorduğunuz soruyu, göreceksiniz, o bile cevaplayacak."

Netice:

"Akıllı insanlar, akıllı insanlarla çalışır ve insana zekasının yanında uyanıklığı da çok şeyler kazandırır"

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Dünya üzerinde EZAN SESİ hiçbir zaman kesilmez. Çünkü, bir yerde ezan okuması bitmeden başka bir yerde ezan saati gelmektedir.
[Resim: 1378306_533239306756856_1620353469_n.jpg]

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
1 adet çınar ağacı oksijensiz ortamda 40 kişiyi 1 yıl boyunca yaşatacak kadar oksijen üretir.

Dünyanın en bol sıfırlı parası Macarlara aittir. Macarlar 1940lar'da 1.000.000.000.000.000.000 Pengo'luk para bastırmıştır.

İnsanlara ne kadar kötü ilgisiz ve kırıcı davranırsanız size o kadar fazla değer verirler.

Kışın depresif yazın mutlu hissetmek psikolojik bir semptomdur ve tıptaki adı ''Mevsim Sendromu''dur.

Yaban mersini yemek hafızanızı güçlendirir ve ezberleme yeteneğinizi geliştirir. Sınavlara çalışırken etkili olabilir. Aklınızda bulunsun.

İnsanların %76'sı bir şey alırken, cüzdanındaki bozuk paralar yetiyorsa onu bedavaya almış hissine kapılıyor.

94 yaşındaki bir kedi sahibi, öldükten sonra tüm servetini kedisine bırakmıştır.

Sindirim zorluğu yaşadığınızda ve tuvalete çıkmakta zorlandığınızda salatalık turşusu yiyerek sorunu giderebilirsiniz.

Son yılların tedavisi bilinmeyen sendromu "Huzursuz ayak"tır; stres,heyecan,panik vb. anlarda ayaklardan birinin istemsiz sallandırılmasıdır

Pringles kutusunun tasarımcısı, tasarımını o kadar beğeniyordu ki, öldükten sonra külleri kendi isteği üzerine bi pringles kutusunun içinde saklanmaktadır.

Araştırmalara göre ilk çocuk ailedeki en zeki insan oluyor

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Cola ve asitli içecekleri bir kere açtıktan sonra dolaba hep ağzı aşağıya gelecek şekilde koyun böylece asidi çok fazla kaçmaz.
Sifonu çekilen bir klozetin eğer kapağı kapalı değilse bakteriler 180 cm uzaklığa kadar sıçrayabilirler.
Hıçkırık tuttuğu zaman, nefesinizi 15 saniye kadar tuttuktan sonra 3 kere yutkunun. Kısa süre içinde hıçkırığınız kesilecektir.
Yapılan psikolojik araştırmalar, insanların hayat başarısı ne kadar yüksekse o kadar yalnız olduklarını göstermiştir
İşveçli bilim adamlarının araştırmalarına göre dağınık insanların zihni bulanık değildir, aksine daha berraktır.
Aslında hepimiz geçmişte yaşıyoruz. Bilimadamları, yaşanan gerçekle beynin algısı arasında 80 milisaniye gecikme olduğunu saptadılar.
17 saat ayakta kalmanın verdiği zihinsel etki ile 2 bardak şarap içmenin verdiği etki eşdeğerdir.
Araştırmalara göre, internette tanışan çiftler normal yollarla tanışanlara kıyasla daha mutlu ve boşanma vakaları daha az.
Mobilyaların yerlerini değiştirdiğinizde halıda iz bırakır.İzlerin üzerinde bir parça buz eritin ve süpürgeyle üzerinden geçin.Kaybolacaktır.
Cips markalarinin %90'ninin son harfi "S" harfi ile biter cunku "S" harfi aclik hissiyeti verir.

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Türk'lerden Guinnesslik Ölümleri

1. Balkona 50 kişinin çıkması sonucu meydana gelen toplu ölüm.(Dudullu'da bir köy nişanı töreninde)

2. TEM'de seyreden araçtaki 5 kişinin radyoda oynak şarkı çalınca aracı
sağa çekerek otoyolda göbek atmaya başlaması ve 3'ünün ayrı ayrı
araçların çarpması sonucu ölümü. (Adapazarı-Hendek)

3. Elektrik direğine yaslanıp ayakkabısındaki taşı çıkarmak için
ayağını silkeleyen kişiyi elektrik çarptığını sanan bir başkasının
akımdan kurtarmak amacıyla kafasına kürekle vurup öldürmesi. (Rize-
Tunca Köyü)

4. Midesine sinek kaçan bir kişinin sineği öldürmek için odaya sıkar
gibi ağzına sheltox isimli ilacı sıkması ve sinekten beter ölümü.
(İstanbul - Sultanbeyli)

5. Mühendisin kontrol için geminin buhar kazanına girdiği sırada bundan
habersiz bir gemi personelinin kapağı kapatması ve geminin sefere
çıkmasıyla mühendisin ölümü. (Kocaeli)

6. Aynı işyerinde biri gündüz biri gece vardiyasında çalışan baba-
oğulun motorsikletle eve giderken sert bir virajda karşılaşıp
birbirlerine selam vermek isterken çarpışarak ölmeleri. (Konya)

7. Nüfus sayımı nedeniyle kendisinden başka kimsenin bulunmadığı yolda
(üstelik de otoban) sayım görevlisinin bariyerlere çarparak ölümü (Tem Otoyolu-Gebze)

8. Karabük demir-çelik fabrikasında 600 tonluk pres makinasının
arasından emekleyerek geçen işçinin 2450 santigratlık fırından
sigarasını yakmaya çalışırken can vermesi. (Karabük)

9.Tıraş olurken berberin rahatlatır diye boynu aniden sağa sola
çevirme hareketi sonucu küt diye boynu kırılan müşterinin koltukta
rahmetlik oluşu. (Erzurum)

10. Bir vatandaşın yatağındaki tahtakurusunu öldürmek için yaptığı
ilaçlamadan sonra uykuya dalınca tahtakurularıyla birlikte
zehirlenmesi. (Bodrum-Yalıkavak)

11. Bir lunaparkta kafadar iki gece bekçisinin uçan sandalyeyi
çalıştırıp binmeleri ve durduracak kimse olmayınca inemeyip sabaha
kadar kusarak hayatlarını kaybetmeleri. (Göztepe)

12. Arkadaşlarıyla iddiaya tutuşup kafasıyla mermer bloğu kırmaya
çalışan medyatik karatecinin mermer yerine kafasını kırarak beyin
travması sonucu ölmesi. ( İstanbul-Esenler)

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
bu günlük yeter bu kadar gülücük 1 haftada anca okunur zaten

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.