You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ilginç bilgiler - 2

ilginç bilgiler - 2

LoadinG....*
RE: ilginç bilgiler - 2
70 yıldırımın aynı anda düşüş anı
[Resim: 1459967_555974264483360_1344612313_n.jpg]

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Duygularını rahatça ifade eden, ağlayan, sorunlarını içine atmayan insanlar 10-12 yaş daha genç görünür.

• Doğum yapmak dünyadaki en büyük acıyı veren 2. olaydır. Birincisi ise canlı canlı yanarak ölmektir.

• Aceleye gerek yok.. Bir şeyin olacağı varsa o şey olur. Hem de doğru zamanda, doğru sebeple, doğru kişiyle.

• Kahkaha attığınızda vücudunuzdaki antikorların seviyesi yaklaşık %20 artarak, virüslerin ve tümör hücrelerinin yok olmasına yardımcı olur.

• Yapılan araştırmalara göre; başkalarını neşelendiren insanların % 78'i, yani kendileri mutlu değiller...

• Türk pilotlar dünyada ilk kez bir helikoptere takla attırmıştı ve bu helikopterin takla atma yeteneği yoktu.

• Bir insanın kafatasını kırmak için yaklaşık 230 kiloluk baskı gerekir. Kalbini kırmak için ise Tek Kelime."

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Dünya’da sadece Şanlıurfa Halfeti’de yetişen Karagül başka bir yerde dikildiğinde renk değiştiriyor.
[Resim: 547852_555882017825918_495252595_n.jpg]

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
210 IQ puanı ile Guinness Rekorlar Kitabı'na giren bu adam 1963 Kore doğumlu Kim Ung-yong (Einstein 160).Dört yaşındayken Japonca, Korece, Almance ve İngilizce okuyup yazabiliyormuş, üç ile altı yaşları arasında Hanyang Üniversitesi fizik bölümü' nde misafir öğrenci olarak bulunmuş, ardındanNASA' ya davet edilmiş, 15 yaşına gelmeden doktorasını tamamlamış,fakat şu an bi esprisi yok,bildiğin inşaat mühendisi.
[Resim: 1456777_555608137853306_2076098997_n.jpg]

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
100 yaşındaki bir kayın ağacı, saatte 40 kişinin çıkardığı 2,35 kg karbondioksit yok eder.
100 yaşındaki bir kayın ağacı, fotosentez sırasında ürettiği oksijenin yanında bir saatte 1,5 kilogram karbondioksit kullanır, bu miktar 40 kişinin 1 saatte çıkardığı karbondioksit miktarına eşittir.
[Resim: 988357_555592081188245_183041379_n.jpg]

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Ananas, selülit ilacı ve toksin atıcı özellikleri ile kozmetik sektöründe çok sık kullanılan bir meyvedir.

-Bir pamuk görünümdeki bulutların ortalama ağırlığı 300.000 tondur.

-Yarasaların avlarını tespit etmek için kullandıkları sistem radar ve sonarlardan milyarlarca kez daha verimli ve hassastır.

-Hindistan'daki yıllık doğum sayısı, Avustralya'nın toplam nüfusundan fazladır.

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Mesaj gelmemesine rağmen telefonun titrediğini zannetme hastalığına, özellikle ergenlerde görülür, ‘’textaphrenia’’ denir.

-Dünyada ortalama 180 milyon kişi diyet yapıyor. Başarı oranı %5.

-Tembellik son yüzyılın en yaygın semptomudur. 6.375.236.789.875 sayısını tam olarak okumadığınız için sizde farklı sayılmazsınız.

-Fatih Sultan Mehmet, Arapça ve Farsça dahil olmak üzere 7 dil biliyordu.

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Kargalar kendilerine yanlış yapan insanların yüzlerini hatırlayıp yıllarca kin tutabilirler.
[Resim: 1466110_555446214536165_708526821_n.jpg]

-Dünyada tam 1210 milyarder vardır.

-Her insan günde ortalama 1,8 kilo çöp atıyor. Çöp depolama alanlarındaki organik çöpler yaklaşık 30 yıl boyunca orada kalıyor.

-Yapılan bir espriyi anlamak ve o espriye gülmek için beyninizin tam 5 farklı noktasını çalıştırmanız gerekir.

-Hamile bir kadının yediği yiyeceklerin tadı amniotik sıvı olarak saklanır ve direkt olarak bebeğe etki eder.

Satın aldığınız ayakkabılar ayağınızı sıkıyorsa onları bir kaç dakika buhara tutun..

Ayakkabılarınız ayağınızı sıkıyorsa, bir bardak saf alkolü ayakkabınızın içine dökün. İyice derisine yedirin ve giyin. Derisi ayağınıza göre açılacaktır.

Hala ayağınızı sıkıyorsa atın çöpe yenisini alın

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
-İstatistiklere göre, biriyle arkadaşlığınız 7 yıldan uzun sürmüşse büyük ihtimalle ömür boyu sürecek demektir.

-Güneş 10 MİLYAR yıl yaşındadır ve tüm hayatı boyunca yaklaşık kütlesinin %0.1'ini kaybetmiştir.

-Normalde dakika 20 defa gözlerinizi kırparken,bilgisayar başında 7 defa kırparsınız.Bu yüzden çok bilgisayar kullananların gözleri kanlanır.

-Sigara içmenin yasak olduğu dünyadaki tek ülke Butan'dır.

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Kabe'nin ilk kapısı
[Resim: 1452248_553296451417808_391042703_n.jpg]

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.