You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ilginç bilgiler - 2

ilginç bilgiler - 2

LoadinG....*
ilginç bilgiler - 2
• Duygularını rahatça ifade eden, ağlayan, sorunlarını içine atmayan insanlar 10-12 yaş daha genç görünür.

• Doğum yapmak dünyadaki en büyük acıyı veren 2. olaydır. Birincisi ise canlı canlı yanarak ölmektir.

• Aceleye gerek yok.. Bir şeyin olacağı varsa o şey olur. Hem de doğru zamanda, doğru sebeple, doğru kişiyle.

• Kahkaha attığınızda vücudunuzdaki antikorların seviyesi yaklaşık %20 artarak, virüslerin ve tümör hücrelerinin yok olmasına yardımcı olur.

• Yapılan araştırmalara göre; başkalarını neşelendiren insanların % 78'i, yani kendileri mutlu değiller...

• Türk pilotlar dünyada ilk kez bir helikoptere takla attırmıştı ve bu helikopterin takla atma yeteneği yoktu.

• Bir insanın kafatasını kırmak için yaklaşık 230 kiloluk baskı gerekir. Kalbini kırmak için ise Tek Kelime."

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
RE: ilginç bilgiler - 2
Allah yaratır da güzel olmaz mı ?
[Resim: 1452407_557277711019682_1913726932_n.jpg]
Japonya'daki trafik lambası.. Yayalar geçeceği zaman lazer ışınları tarafından yol bu şekilde kapatılıyor.
[Resim: 1476076_557235057690614_1836235642_n.png]

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Ay'ın dünyaya en yakın olduğu an !
[Resim: 601570_556765857737534_98960568_n.jpg]

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
• Şuan gözlerinizi kapayın ve 5'e kadar sayın.
-Gözlerinizi açtığınızda 1300 insan artık
hayatta değildir.
• El tırnakları ayak tırnaklarından 4 kat daha
hızlı uzar.
• 13 rakamının uğursuz olarak bilinmesi
nedeniyle ABD'de birçok otelde 13. katta oda
bulunmaz.
• Gündelik giyimlerde en çok tercih edilen
renk mavidir.
• Fillerin Hamilelik Süresi 2 Yıldır.
• Duş alma süreniz ruh halinize göre değişim
gösterir.
• Öksürme kalp ritmini normale döndürüyor.
Kalpte ağrı hissettiğinizde öksürürseniz kalp
krizi riskini %40 azaltırsınız.
• Poşet çay, Çin'de bir çay satıcısının
promosyon amacıyla çaylarını ipek torbalara
koymasıyla "yanlışlıkla" ortaya çıkmıştır.

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Yataktan çıkmak istememek ve sabahları zor uyanmak psikolojik bir semptomdur; tıptaki adi Dysania'dır.

-İsveç 1814'ten beri savaşmayan tek ülkedir.

-Sinirden, mutluluktan ve üzüntüden ağladığınızda akan gözyaşlarınızın kimyasal yapısı birbirinden farklıdır.

-Badem yağı cildi yeniler,cildin nemini korur ve saçları besler.Oleik asit ve linoleik asit açısından oldukça zengindir.

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Antalya kaleiçinde ayna taşı ile kaplanmış sokak
[Resim: 1463181_556704141077039_496309097_n.jpg]

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Dünyada yalnızca Hindistanda yaşayan mavi güvercin.
[Resim: 1457628_556698657744254_1212382973_n.jpg]

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
- "Pi" sayısının bir milyarıncı rakamı 9 dur.
- Dünyada insandan daha çok tavuk vardır.
- Venüs saat yönünde dönen tek gezegendir.
- İnsanın kalça kemiği betondan daha sağlamdır.
- Hiç bir kağıt 7 defadan fazla 2'ye katlanamaz.
- Türkiye'de "Mehmet" adında 1 milyon 229 kişi vardır.
- Sabahları elma kahveden daha fazla uykunuzu açar.
- 1 insan uyurken 400 kere şekil değiştirir.
- 1 saat boyunca kulaklıkla bir şey dinlemek kulaktaki bakteri sayısını % 700 arttırır.
- 10 g'lık sümüklü böcek,1 kilogramlık yükü çekebilir.

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Dünya'nın en temiz havası Norveç'teki Svalbard adasındadır. Adaya ilk inildiğinde baş dönmesi ve burun kanaması yaşanabiliyor.
[Resim: 1466183_556233927790727_230688487_n.jpg]

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
-Amerikan gizli servisi CIA, LCD ve Plazma televizyonları ilk kez 1989 - 90 yılında merkezlerinde kullanmışlardır.

-Günışığından daha fazla yararlanmak için saat uygulamasını Benjamin Franklin başlatmıştır.

-Normal bir yağmur damlasının yere düşüş hızı yaklaşık olarak saatte 10 kilometredir.

-Utandığınız zaman karın astarınız da kızarır

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.