You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İki yıldır hıçkıran adam ameliyat olacak

(...)
İngiltere'de iki yılda 10 milyon kereden fazla hıçkıran adam çareyi bıçak altına yatmakta buldu.

İngiliz Daily Telegraph gazetesinin haberinde, 25 yaşındaki müzisyen Christopher Sands'in 2007 yılı şubat ayından bu yana kontrol edilemez biçimde hıçkırdığı, bu nedenle rock grubundaki kariyerinin de alt üst olduğu bildirildi.

Hıçkırmaktan kurtulmak için bal yemek, yüzlerce şekilde su içmek, yogaya ve hipnoterapiste gitmek gibi çeşitli yöntemleri deneyen Sands'i muayene eden, Nottingham'da Oueen Tıp Merkezindeki doktorlar, mide kapakçığının gördüğü zararın midenin ekşimesine ve kronik hıçkırığa yol açtığını ve hastanın ameliyatla düzelmesini umduklarını söyledi.
Sands, bütün umutlarını bu ameliyata bağladığını belirterek, "Hayatımı geri istiyorum. Çok zor yiyorum, uyuyorum ya da iletişim kurabiliyorum. Çalışamıyorum ve tabii müzik yapmam da imkansız" dedi.

[Resim: hickiranadam-ChristopherSan.hmedium.jpg]
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: İki yıldır hıçkıran adam ameliyat olacak
bence bilerek yapıyo meşhur olmak için..sağlam bi dayak yerse bişeyciği kalmaz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-04-2009, Saat:12:49 AM, Düzenleyen: dessas.
Profesör
pişt sen bence büyük konuşma dessas Tongue
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bi komşumuzda böyle olmuştu hakkaten zor bi durum rabbim şifasını versin...
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
enteresan yaa bi insan iki yıl boyunca hıçkırırmı??
şiirimin qizli öznesi,adını sormasınlar bana söyleyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.