You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

iki kadının ölüm sonrası konuşmaları

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
- selam, benim adim wanda.

+ selam, benimkide slyvia, sen nasil öldün?

- donarak öldüm.

+ ne kadar korkunç.

- yok o kadar kötü degildi, soguktan titremem geçince isinmaya basladim ve uyku basti, sonunda huzur dolu bir ölüm. peki sen nasil öldün?

+ agir bir kalp krizi geçirdim. kocamin beni aldattigini sandim, onu is üstünde yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek basina televizyon seyreder halde buldum.

- sonra ne oldu?

+ kesinlikle evde baska bir kadinin oldugundan emindim, bütün evi aramaya basladim. çatiyi, yataklarin altini ama her yeri aradim fakat bulamadim. ama asiri yorulmustum, kalp krizi geçirdim ve öldüm.

- keske derin dondurucuya baksaydin, su anda ikimiz de yasiyor olacaktik
kahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: iki kadının ölüm sonrası konuşmaları
Amerikada ölen bir kadin icin kilisede cenaze töreni düzenlenmisti. Tören sonunda cenaze görevlileri tabutu tasirken, tabutun ön bölümünü yanlislikla kilisedeki sütunlardan birine carptilar.Bu olaydan sonra tabuttan bir inilti sesi duyuldu.

Tabut acildi ve öldügü sanilan kadinin yasadigi anlasildi. Bir süre hastanede tedavi edilen kadin iyilesti ve 10 yil daha yasadi. 10 yil sonra öldügünde ise cenaze töreni yine ayni kilisede yapildi.

Tören sonrasi görevliler tabutu tasirken, kilisedeki ayni sütunun önüne geldiklerinde, ölen kadinin kocasinin, arkalardan sesi duyuldu <>

-"Lütfen sütuna dikkat ediniz..."
kahkahakahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: iki kadının ölüm sonrası konuşmaları
kahkahakahkahayaff kadının aklına gelmemiş işte......kahkahakahkahaçok güsel bi paylasım tsk uaqirL_...:D:D:D
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
uaqirL_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:- selam, benim adim wanda.

+ selam, benimkide slyvia, sen nasil öldün?

- donarak öldüm.

+ ne kadar korkunç.

- yok o kadar kötü degildi, soguktan titremem geçince isinmaya basladim ve uyku basti, sonunda huzur dolu bir ölüm. peki sen nasil öldün?

+ agir bir kalp krizi geçirdim. kocamin beni aldattigini sandim, onu is üstünde yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek basina televizyon seyreder halde buldum.

- sonra ne oldu?

+ kesinlikle evde baska bir kadinin oldugundan emindim, bütün evi aramaya basladim. çatiyi, yataklarin altini ama her yeri aradim fakat bulamadim. ama asiri yorulmustum, kalp krizi geçirdim ve öldüm.

- keske derin dondurucuya baksaydin, su anda ikimiz de yasiyor olacaktik
kahkahakahkaha

alkışSmilekahkahakahkahakahkaha helal sana
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
çok komik uagirl ilkıne bayıldım
ayy bu kadnlar var ya,, gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
uaqirL_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Amerikada ölen bir kadin icin kilisede cenaze töreni düzenlenmisti. Tören sonunda cenaze görevlileri tabutu tasirken, tabutun ön bölümünü yanlislikla kilisedeki sütunlardan birine carptilar.Bu olaydan sonra tabuttan bir inilti sesi duyuldu.

Tabut acildi ve öldügü sanilan kadinin yasadigi anlasildi. Bir süre hastanede tedavi edilen kadin iyilesti ve 10 yil daha yasadi. 10 yil sonra öldügünde ise cenaze töreni yine ayni kilisede yapildi.

Tören sonrasi görevliler tabutu tasirken, kilisedeki ayni sütunun önüne geldiklerinde, ölen kadinin kocasinin, arkalardan sesi duyuldu <>

-"Lütfen sütuna dikkat ediniz..."
kahkahakahkahakahkaha

ya neden erkekler böyle diyokı hep fıkralarda falanüzgün
mutlu bi evlilik söz konusu değilmi üzgün
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: iki kadının ölüm sonrası konuşmaları
semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kahkahakahkahayaff kadının aklına gelmemiş işte......kahkahakahkahaçok güsel bi paylasım tsk uaqirL_...:D:D:D

rica ederim şekerim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
kahkahakahkahakahkahakahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
_GÖLGE HARAMILERI_
ben bunu ekledmistim sanki onceden ama ifade

neyse ya baksana unutmuslar :sırıtık:
GÖLGE HARAMiLERiNE BiR SELAM ÇAK!!!!!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
bilmiorum görmedim bilmiyom ben yeni üyeyim kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.