You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İhlforum.Net 1 Yaşında!

İhlforum.Net 1 Yaşında!

>295457<
Cvp: İhlforum.Net 1 Yaşında!
vay be nerden nereye.daha nice nice senelere hep beraber inşallah..bir ay sonra benimde senem dolmuş olcakgülücükburaya ilk geldiğim zamanlarda sayılı kişiler varken şimdi koskocamannnnn bi aile olduk.atmaca demiştide inanmamıştım büyücemizigülücükiyikide gelmişim buraya iyikide reyyan beni çağırmış buraya.reyo tekrardan sağolasın canım ya.hiç bir zaman pişman olmadım bundan sonrada pişman olmucama eminim.çok güzel dostluklar edindik.bundan sonrada edincez inşallah.buranın değeri benim için çok büyük.

en başta ekreme ve serhata kocaman bi teşekkürgülücükonlar olmasa burda olamzadık şu anda.çok emekleri geçti.ve tabikide diğer yönetimdeki arkadaşlarımı ve üyeleri unutmammak gerekir.Allah razı olsun hepsinden.

inşallah sitemiz tadı tuzu yerinde hep böle devam eder: )inşallah birbirimize faydası dokunulcak paylaşımlarda bulunmaya devam ederiz.sitemiz en baba sitegülücükdiğer siteler çatır çatır çatlasıngülücük

iyiki doğdun ihlforum.net.gülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: İhlforum.Net 1 Yaşında!
waaayy ne güzel bir zamanlama bu benımde birinci günüm zehra Smile
seneye bende ne düşünücem acaba Smile..
SAHRA YaLIN sevinç Atmaca bana burası tavsiye eden kişilere teşekkür ediyorum aslında kanalda konuşurken oradaki kişilerin deyişiyle forum olayına katıldım her birine teşekkür ediyorum .. Wink
ihlforum.net şimdiden herkeze hayırlı forumlar ve sene diliyorum
gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-10-2008, Saat:11:34 PM, Düzenleyen: CeMre.
General
ekrem öncelikle bana bu temiz sayfayı kirletmem üzre izin verdiğin için teşekkür ederimgülücüklatife bi yana gerçekten kendini net bi şekilde ifade etmişsin duygularını bizimle samimi bi şekilde paylaştığın için şükranlarımı sunuyorum..
siteye göstermiş olduğun ilgi ve alakan her daim sitenin sorunlarıyla elinden geldiğince ilgilenmem takdire şayan senin nezdinde diğer yönetici arkadaşımız serhata da teşekkür ederiz emeğinize sağlık ve diğer yönetici arkadaşlarımız veeeeeee değerli üyelerimizin değerli katkıları sayesinde sitemiz daha da büyüyecek bütün emeği geçenlerden allah razı olsun..
nice senelere......
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
evet iyisiyle kötüsüyle koca bir yılı doldurduk demek

bende burya reyyanın tavsiyesi üzerine gelenlerdenim ilk glenim hatta

geldiğimde sadece serhat ve ekrem vardı tek başımıza dolanır duruduk şimdi ise koca bir aile olduk...

kavgalaar atışmalar sevinçler hepsi oldu

ama şu hiç olmadı emin olun ekrem hiç bir zman admin gibi davranmadı hep içimizden biriydi

diceksinizki admin olunca ne olcakki biz ne adminler gördük...

aramızdaki sıcaklığı samimiyeti abimin vefatında daha iyi görüdm kötü gün dostlarım benim..allah hepinizden razı olsun.

bu sıcaklık bu samimiyet her yerde yakalanmaz kıymetini bilelim..

bazen düşünüyorum bu site benden neler aldı neler verdi

bu site benden çok şey aldı benim aldığımdan fazlasını aldı hatta

niy hala burdayım diye düşünyorum bilmem belkide gerçek dostlarım için burdayım...

ama miyadımın dolduğununda farkındayım eski lezzeti alamıyorum artık..

her neyse şurda içimden geçenleri yazmak istedim

atmaca emeklerin için allah razı olsun senden nice senelere inş.
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Aleykumselam buraya üye olmamda Sami Yusuf un etkisi çok gülücükçünkü müziklerini ararken google burayı buldu gülücük iyide etti çok güzel bir site maşallah ben daha büyüktür diye bekliyordum yaşını yani gülücük1. yaşı deyince hayret ettim doğrusu bu sitenin öncelikle kurucularına sonra emeği olan herkese çok tşkler Rabbim hep beraber daha nice senelere ulaştırsın inş... dilerimki dahada büyür herkese slm ve dua ile...
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Yeni bir 500 mesaj Forumu ararken burayı görmüştüm ilk önce forumun Kızlar tarafından ele geçirilmiş filan olduğunu hatta bir Kız topluluğu falan olduğunu sanmıştım Konuları inceletikce erkek olduğunu fark ettim
Sonra forumun iyi biyer olduğunu anlayınca 500 mesajımı yazmış buluntum
Ben forumu çok eski sanmıştım ama daha ilk senesiymiş
Nice senelere

[Resim: 26064.gif] [Resim: 25448.png]
------------------------------------------------------------------------

Cok güze bir gece...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-10-2008, Saat:02:16 AM, Düzenleyen: Manav.
© 9492.698875 ©
hayırlı olsun iykiiii dogdun siteeeeeeeeeeeee ifademumları yani karmaları üfle üyelere dogruifadeıhıhıhıhııhıhıhıhgülücükmutlu ve sorunsuz yıllar inş. hep birlikte...Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
vay be zman ne cabuk geciyo ne zman site bir yasına geldi siteye bende oflu ve reyyan sayesınde üye oldum ıyıkıde olmusum iyiki böyle bir siteyle tanısmısım ve bu kadar samimi ve içten ark ekrem ve dıger yöneticilerden allah razı olsun sizler olmasanız böyle bır sıtemız olmıycaktı inş en yakın zmanda herkes gerı gelır bu en buyuk dileğim site bu aralar öksüz kalmış gibi sankiSad

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)

1 YILDA VAY BEEEEgülücük

Şu anda 6,815 tane kayıtlı üyemiz var.
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bu sitenin kurulmasına yardımcı olan ve kuran arkadaşlardan Allah razı olsun.Allah emeğinizin karşılığını cennetle mükafatlandırsın inş.
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.