You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..

İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sewgili günlük
Bugün ilk orucumuzu tutuoruz elh. güzel geçio.
Binadan yemek kokuları gelmeye başladııgülücükHerkes koşuşturuo sanırım ben hariçkahkaha
Bu arada günlükcüm bizim tayfanın sesi çıkmıoo akşamdan beri yoklar.
Reyyanla dedik erken yattılarr heral gece kalkcaz die.Ama şimdide yoklar nerdesiniz yaa orucu uyuyarak mı tutuosunuz?sinir
Nese günlük hadi sölersin senn onlaraarosegulhalay

kış uykusuna yattı onlar anca baharda uyanırlar artık kahkahakahkaha

Walla öle sankimmm korkmaya başladımmkahkaha
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
Cvp: İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..
günlükkNot ne yazsam ki sana ya iki gündür yollardayimm çorum çok uzak geldi yol geçmek bilmediSad alişicaz artik ne edem bugünde istanbula geçiyorum Allah izin verirse..kislarla buluşmayi çok istiyorumüzgün bakalım nasip olacak mi..neyse günlükk ben seni mesgul etmiyim daha çok kişi var sana meraklı bilirim kıymetluu haşmetluu günlükkahkaha bu arada siteye sesleniom ösledim yaww bensiz ne edeceysunuzkahkahakarizm herneyse..yada BEN-SİZ daha güzel olur herşey hayırlısı..şimdilik Allahaismarladik HAYILRI RAMAZANLARRR...ES SEALAMÜNALEYKÜM VERAHMETULLAHH....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..
sevgili günlük
susadım yaw gülücük ramazan dolayısıyla orucluyuz gülücük
havada bi kasvetli bi kasvetli sorma gıtsın be gunluk gülücük
ama su aralar cok guzel bı haber aldım cok sevdıgım bı arkadasım gelıo günlük yasasın heyo gunluk
cok sevındım be günlük gülücük
hahahah :D ( bu günlük ne guzel olmus yaw )
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Sevgili günlük Yienim ERKEK miş:D:D:D
Çok sevindim he...
Çok şanslı ya bnim gibi bi halası olduğu için dimi günlük?gülücük Yerim onu bn...
Mutluyum günlükçüm ya.. Bide okullar açılmasa..
Açılsında keşke bütün sene ilk ve son haftası gibi olsa okulun.. Ders işlemesekSad
Neyse be günlük bakarsın okurum fln sonra görüştüğümüzde meslek sahibi olmuş hatırı sayılır bi insan olmuş olurum:D
Hade eyvallah günlükçüm..
Görüşürüz...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
sevgılı gunluk bügün baya yogun bı gündü
iftara bızım sülalenin yarısı bizdeydii çoluk çoçuk allahım iftarları cok sevıyorum bıde cocuklar olmasa daha cok sevıcem valaaSmilecocukları sevmedıgımden deıl ama okadar ısın arasında cekılmıyolarr
nese gunluk gene yazarım sanagülücük

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
_HAFIZ_
ey salak günlük ben kendi derdimi niye sana anlatıyım ki? benim özelimden sanane? aaaaaaaa insanda özel hayat denen bişey bırakmadılar yaw.(kimse üzerine alınmasın)
elbet bir gün öleceksin imamın eline düşeceksin
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
eyyy günlük bu paradigma değişmeli bence gülücük

ne diosungülücük
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
nası olcek bu iş bea günlükSmile
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.