You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..

İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..

Profesör
RE: İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..
omu aldı pastayı kaç saat oldu yiyeli karnın falan ağrıyomu gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
:D iyim bilmemküne... Ama bişey yoktur çünkü onun için çok değerli olan insanda yedi pastadangülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ucuz kurtuldunuz yani gülücük
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Hee yaşıyoz Hamdolsun:D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ruf kahvaltı bile yapamamıştım 2 gündür uyumadım hiç o yüzden yoksa tek başıma yerdim o pastayıgülücük zaten kafayı yemiş durumdayım gördüğünüz üzere pastaya ne gerek vargülücük iftarda yapalımda yapmasına ben niye yapıyorum ben sıramı savdım sıra ruftaTongue ulan ruf kanser ettin bugün beni kanser
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
niye paracıkların gitti ondan mı :komikk.
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sühim biz pastayı beraber yedik zaten siz kaçırdınızgülücük reyyan ben senmiyim be ama ruh halim kötüydü bugün biraz kendime geldimgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sühim biz pastayı beraber yedik zaten siz kaçırdınızgülücük reyyan ben senmiyim be ama ruh halim kötüydü bugün biraz kendime geldimgülücük

senin ruh halin ne zaman iyi olduki ekoo

yarında bozulur merak etme

cebinden gidenin farkına var bikahkahakahkahakahkaha
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
sevgili günlük
fernando hayatımın yazarıdır..bikaç yüzyılla birbirimizi kaçırmış olabiliriz..ama cennet denen bişy var neyse ki..onu hurim olarak seçiyorumXD
hayatı boyuna hiç evlenmemiş beni beklemiş..heryre ve herşeye geç kalma huyumun olduğunu nerden bilsin fernandocuğum gülücük
neyse fernando.elimdeki resmin de avutur beni yokluğunda..ay kıro muyum neyim nuahhaha gülücük
ama fernandoyu cidden seviyorum..
ekreme de söyle ben öyle gıık bi tipim napalım..ama basılsaydık ii mi olurdu zuahaha gülücük i de orda baklavacı oturuyo bu da yolun ortasında ruf diye bağırıyo..irezil olduk bea gülücük
neyse dün güzeldi..bundan sonra bi de iftar yaparız haftaya..süper olur gülücük
hadi kaçtım..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
rufi banane baklavacıdan yahugülücük alışmışım ruf diye beyzayı bekleyin diye bağırmıştımgülücük iftarı kim ısmarlıyo pekigülücük

reyyan bizim için süper bi gündü farkına varabildiğim tek şey marvalamın yokluğuuuuuuuuuuuuuuSad
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.