You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..

İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..

Kıdemli Üye
Cvp: RE: İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..
Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cok sey bi gundü ee sey
tıkanan wc le ugrastım gunluk :D

ŞAHANENİN YAZILARINA ÇOK GÜLDÜĞÜM BİGÜNDÜgülücük

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..
sevgili günlük
mehmet sınavı kazanmış..çok sevindim..o da gitsin bana kalsın ortalık zıhıııhııhıhı gülücük
fernandocuğum kayboldu..ama hata bende allan portekizlisi yol bilmez iz bilmez kalk istanbula yolla Tongue inşallah şafağın eline ulaşır..onu yolladığımdan beri enerjim gitti..fernandoo geri döön yoksa star habere çıkar öyle çağırırım Tongue
neyse günlük anladığın üzre yeni kalktım sonra görüşürüz gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..
Sayın günlük, biraz fazla resmi oldu galiba..ifade
Neyse günlük kardeş ben yokken neler olmuş böyle gidenler gelenler vallahi hızınıza yetişemiyorum hele de reyyan, sahra ve atmacanın iyi ki bu üçü aynı evde yaşamıyor mazallah sonları kötü olurdu.gülücük
Ben de biraz durdum baktım nerdeyim, nereye gidiyorum, kafamı topladım. Sizi özledim dayanamadım geldim. Beni özleyen olmamış sanırım.üzgün
Tekrar dan selam olsun!..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sayın günlük, biraz fazla resmi oldu galiba..ifade
Neyse günlük kardeş ben yokken neler olmuş böyle gidenler gelenler vallahi hızınıza yetişemiyorum hele de reyyan, sahra ve atmacanın iyi ki bu üçü aynı evde yaşamıyor mazallah sonları kötü olurdu.gülücük
Ben de biraz durdum baktım nerdeyim, nereye gidiyorum, kafamı topladım. Sizi özledim dayanamadım geldim. Beni özleyen olmamış sanırım.üzgün

özledik seni canım
hoş geldin rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
sewgili günnükgülücük
free kardeşim cok yannış düşünüo yaw günnüküzgün
olur mu yaw free kardeşim özleyen olmamıs n demekSmile

hoşgeldinisgülücük

hızımıza yetişmek zor yaw:sırıtık:

nese fazla uzatmayım günnük by byygülücük
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
sevgili günlük
fernando şafağın yanında şuan.. içim çok rahat etti..ilaçlı kahveyi de almış şafakçığım nihahah gülücük
neyse müjdeyi vereyim dedim hadi çüz gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sayın günlük, biraz fazla resmi oldu galiba..ifade

uyy canum benum sen özlemeyen bitlensin

emin ol özledik senide dediğin gibi hızlı bi kaç gün yaşadık

reyyanla ben aynı evde yaşasak çok güzel olurda aramıza ekrem girince işler karışıyo iştee

neysee döndük işte burdayızgülücük
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.