You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..

İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..

Acemi Üye
RE: İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..
sevgili günlük
mir'at a söyle geçmişe sünger çeksin yoksa çok üzülür
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
sevgili günlük,
karmakarışık rüyalar görüyorum sinirlerim bozuluyor.
rüyamda görmek istemediğim hatırlamak istemediğim ne varsa görüyorum ve sabaha mutsuz başlıyorum..
yani anlayacağın modum çok düşük bugün. ağzımdan tek bir kelime bile çıksın istemiyorum..

he bir de keşke Ruf'a ulaşabilsem..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
günaydın günlük co

büyük borca girdim be günlük biraz para ateşlesene Tongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Günlük; biz bayanlarin her pazartesi diyete basladigi gibi, kücüklügümden bu yana her pazartesi günlük tutmaya karar verip, bunu hic bir zaman basaramadigimin farkindayim.(Sali gününe kadar sürerdi :D) Ama şu var; Athena'nin bir parcasinda da gectigi üzere: "Mürekkep sıcak ama yazmadim, kalbimi kagida dökmemki ben! Hüzün biriktiren anılar hemen şimdi yansin" ...dogru...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
günlükcüm,
yaz gelsin istemiyorum ama doğalgaz parasından da usandım...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.