You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..

İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..

Profesör
RE: İHLFORUM GÜNLÜĞÜ..
ay kıyamam canım sana yaa

nedir bu gözyaşları üzgün
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ey günlük !!

hayat öyle acımasızlaşmış insanlar öyle çıkarcı olmuşlar ki kimseye güven kalmamış

kötülüklere inat iyilikler sunan insanların da olduğu bir dünyaya sahip olmak için çok çalışmam gerektiğini çok acıda olsa öğrendim

üç kuruşluk menfaat için birilerini kıran insanları allaha havale ediyorum
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
şişt günlük sana yazıom bak ;

bugun diğer günlerden değişik bir gün olmasını dıleyerek. basladım güne ama gene sıkıntılar war. Halbuki ben bunları akşam gömdüm diyordum. Ama 9 canlı dicem 22 senedir hep öldürüyorum , ama yüzsüz gene her sabah karsıma cıkıo üzgünSad

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Vakit bilinmeyenleri söyleme vakti duyacak biri var mı?
Yürek istifa etti hayattan kabul eden yok!
Bu derin sessizlik kasırga getiricek bilirim,enkaz olmayı bekliyorum çaresiz...
Sad
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
işte sözün bittiği yer burası..yürekler yandı,ocaklar söndü, iha muhabirinin 2 küçük yavrusu babasız büyüyecek..ve elde yine sadece bir avuç keşke var.
keşke helikopterle gitmeselerdi.keşke muhabirin cep telefonunun şarjı bitmeseydi,keşke helikopterin gprs i çalışsaydı.keşke olay yerine daha erken ulaşılsaydı, keşke çok sayıda baz istasyonu olsaydı.keşke ilk gün köylülerin dedikleri dikkate alınsaydı.keşke kar yağmasa ,tipi olmasa,dondurucu soğuk yerini yazdan kalma bir güne bıraksaydı..keşke keşke keşke.....

amerikadan bir misafir gelseydi ve bu olay aynı yerde onların başına gelseydi bulunması 2 saati bulmazdı niye? çünkü onlar seferber olurdu,programlı çalışırlardı,son teknolojiyle yerin dibindeki canlıları bile bulup çıkarırlardı..

şu saat olmuş hala 5 kişimi 6 kişimi ölen o bile net değil..
enkazın bulunduğu haberi 4 te geliyor 17 kişi soğukta bekliyor sivil savunma ekipleri 21-22 gibi ulaşıyor enkaza..neredeyse o 17 kişide donacak.
yazık ne diyeyimki..altlarındaki makam arabalarından,oturdukları ceylan derisi koltuklardan vazgeçip adam gibi bir ekipman oluştursalar belkide bu ve bunun gibi birçok kazanın önüne geçecekler..

ondan sonra ne gelirse ALLAH'tan..yahu sen önce elinden geleni yapta ondan sonra ALLAH'tan de..

dersine çalışma sonra kötü not alınca ALLAH'tan bil.

iki tane yabancı dağcı kaldı dağın tepesinde elleriyle koymuş gibi buldular..bilmem kaç tane pkklıyı termal kameralarla ,uydudan takip edebiliyorlar..

artık ne diyeceğimi bilmiyorum bir daha muhsin abide yanındakilerde geri gelmez..ama eğerki ihmal varsa bunca insanın hakkı helal değildir..

geride kalanlara sabır diliyorum.ALLAH(cc) rahmetini esirgemesin..inşaallah bu dünyada çektikleri kefaret olur..
Degerli FEYZA_77 Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
sevgili günlük açıkçası bu gün 10.numaraydı:D

aşkimla buluştum kolay değil. buluşmamız biraz yılan hikayesine döndü ama olsun okadacık:D öncelikle saat 9 kalktım büyük bi başarı tebrik istiyorum sendengülücük
sora kahvaltı şu bu derken saat 10.30 civarları hem aşkım arıyo buluşcaz diye hemde misafirlerim aryor gelcez diye :D hemen işlere kyuldum ev sil süpür ikram hepsini hazırladım becerikli kızım vesselam gülücük
sonrasında hemen hazırlanmaya başladım neyse zorda olsa aşkımla kavuştum:D nere gidek diye düşündük her zmanki yerimize gitmeye karar verdik.gidrdik menüye baktık ooooooooooooo bizim dilkete uçmuş didik ve kalktık ordan:D

sora yolda yürüyoruz adamın birine az daha araba çarpıyorduki ani frenle kurtuldu eğerki gözümün önünde o adama araba çarpsaydı ne olurdum bilmiyorum Saskin
sonra tam bunun muhabbetini ediyoruz aşkımla adama az daha araba çarpıyodu didim bende adamın birini tosladımTongue adamda abla sende bana çarpıyon dediTongue küstahh huh

sora neyseki benim zekam sayesinde 15 yerine 7 liraya karnımızı doyurduk :D

biz aşkımla ne zman bir araya gelsek fena kopuyoruz zaten :D

valla allah olmayanlarda versin ne dim :D ondan sonrasıda abyağ gırgır şamata geçti kuzim teyzem filan :D ama sıkıldım daha fazla yazimicim uykumda celdi byebye
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
sevgili günlük açıkçası bu gün 10.numaraydı:D

aşkimla buluştum kolay değil. buluşmamız biraz yılan hikayesine döndü ama olsun okadacık:D öncelikle saat 9 kalktım büyük bi başarı tebrik istiyorum sendengülücük
sora kahvaltı şu bu derken saat 10.30 civarları hem aşkım arıyo buluşcaz diye hemde misafirlerim aryor gelcez diye :D hemen işlere kyuldum ev sil süpür ikram hepsini hazırladım becerikli kızım vesselam gülücük
sonrasında hemen hazırlanmaya başladım neyse zorda olsa aşkımla kavuştum:D nere gidek diye düşündük her zmanki yerimize gitmeye karar verdik.gidrdik menüye baktık ooooooooooooo bizim dilkete uçmuş didik ve kalktık ordan:D

sora yolda yürüyoruz adamın birine az daha araba çarpıyorduki ani frenle kurtuldu eğerki gözümün önünde o adama araba çarpsaydı ne olurdum bilmiyorum Saskin
sonra tam bunun muhabbetini ediyoruz aşkımla adama az daha araba çarpıyodu didim bende adamın birini tosladımTongue adamda abla sende bana çarpıyon dediTongue küstahh huh

sora neyseki benim zekam sayesinde 15 yerine 7 liraya karnımızı doyurduk :D

biz aşkımla ne zman bir araya gelsek fena kopuyoruz zaten :D

valla allah olmayanlarda versin ne dim :D ondan sonrasıda abyağ gırgır şamata geçti kuzim teyzem filan :D ama sıkıldım daha fazla yazimicim uykumda celdi byebye
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
aşkın kurban olsun emi

baya bi güzeldi ewet ama çabuk bitti üzgün

teli susmadı hanımın kuzeni kardeşi Kizgin

kıskanıyolar kızım bunlar bizi,aşkımızı gülücük

bide fatih milleti çok aç bu kanıya vardım ben

oturacak bi yer bulamadık bee caddeler pazar pastaneler simitçiler aboooooooo full Tongue
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
aska bak bek ozendım sımdı zuauhauhauhakahkaha kahkaha

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.