You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
İHL
İhl'de okuyan ve mezun olan arkadaşları buraya bekliyorum. Birileri bu konunun altına yazı yazarsa şükür secdesi yapacam. (Belinay hariç İHL hadi artık! Uyan silkin ve kendine gel ya!
Degerli aynezihe Kullanicisi Mar 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-03-2009, Saat:04:32 PM, Düzenleyen: SAHRA.
(...)
RE: Osmaniye İHL
ben yazim sorun ne belinay neden hariç ayrıca reklam yasakgülücük
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
RE: İHL
bn IHL lı degılım o yuzden sukur secdesı etmene gerek ykSmile
sonrada hosgeldın.. sıteye

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
ben imam hatip mezunuyum ve iyiki imam hatipte okumuşum diyorum
Degerli avni Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
iyide sen hangi imamhatiptensin kardeşim onu belirt önce ayrıca burada çoğu arkadaş imam hatipli...ihl li olmayanda var ama çoğunluk imamhatip camiasından niye bukadar hayıflandığını anlayamadım hangi imam hatipten olduğunu yazarsan daha iyi olur....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.