You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: ihanet
Sen şuan nerde yaşıyorsun
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Aile bakanı açıklamıştı devletin kadın sığınma evleri var, en güzeli şerefli ve izzetli yaşamak devlet kurumlarına sığının durumunuzu anlatın sizi eşinizden uzak biyerde devlet koruması altında saklarlar adresini kimse bilmez çocuklarınada bakarlar diğer iyi anlaştığın adama gelince hem cinslerim oldugu için çok iyi bilirm erkeklere elinizden geldiğince çok güvenmeyin (iyi olan insanları tenzih ederim) sizin duygusal yönlerinizi kullanmalarına izin vermeyin en hayrılsı devlete sığınmak olacaktır
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bu kadar zor durumda kalmışken başka bi insan daha büyük hatalar daha büyük günahlar işlerdi belki de

kimse hatasız kimse günahsız değil

senden daha kolay şartlarda yaşayan insanlar bile senden daha büyük hatalar yapabiliyor

sana tavsiyem sakın kendini suçlu hissetme

hayatta belki de her insan yaşamının bir döneminde intiharı düşünür

hayatta her insan içinden çıkamayacağına inandığı şeyler yaşar

boşanmak Allahın sevmedi bir helal ama eğer hala eskisi gibiyse öyle biriyle evli kalmak kendine zulmetmesidir insanın

her insan eşinden ayrılır hayatta çocuğu olsa da olmasa da

bazen ölüm ayırır herşey dört dörtlük olsa bile

öldü sayarsın ,çocuklar sende kalacaksa da öldü dersin

eşinin şuan ki durumunu iyi analiz et devam edecek gibiyse devam et

ne hata yapmış olursan ol devam et,çünkü yine de herşey yoluna girecekse eşinle devam ederek girecektir
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-07-2014, Saat:12:27 AM, Düzenleyen: Z4F3R_.
Profesör
sana Allahtan başkası yardım edemez.bu mubarek ramazan ayinda ellerini Rabbine aç hatalarını, cikmazlarini sadece O'na anlat ve doğruyu ondan iste...Benim tanıdığım yüce Allah kimseyi ortada bırakmaz.

Ey iman edenler! Sabır ve namazla Allah'dan yardım dileyin. Şüphesiz Allah sabredenlerle beraberdir.
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Arkadaşlar kıza boşan diyoruz da ölümle tehdit ediyormuş.

Illaki bir aile buyugune derdini anlat
Olmadı devlete anlat.
Hiçbir dert derman siz değil vardır bi çözümü
Ama bu susarak olmaz
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Bakın..ben adliyede çalışıyorum..eşiniz sizi aldatıyor ise, size karşı sorumluluklarını yerine getirmiyor ise sizin dava açmanız karşısında ve bu durumu tanıklarınız ile ispat ederseniz çocuklar yine sizde kalır, üstelij mahkeme yüklü bir miktar nafakaya bağlar sizi..çok çok nadir babaya verilir çocuklar
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.