You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: ihanet
Denedim ben ayrilmak istiyorum dedim bu sekilde yasayamiyorum ole kadar bole yasicaksin dedi daha sonra git bosan dedi bak gor ne olur seni burda yasatmam silahla oldurum yok vatandasligini elinden alirlar cocuklarida sanada vermezler buranin yabancisisin vsr vsr korkutuyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Erkek gucune basvruyor keske en basta yapici sadakat olsaymis..bu olmayinca sonuc ortada.bir piskologa gitmeniz size cok iyi gelecektir lutfen deneyin
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Bu adamın kahrını neden çekiyorsun ?! Üstelik seni adım adım günaha sürükleyen bir adamı? Ne gerek var..hayatınızda daha kötü ne olabilirki..birbirini aldatan iki insan..daha felaket ne olabilir? Boşanmaman hata..o suçsuz iki çocuğun temiz bir ortamda büyümesi lazım..zina kokan bir ortamda değil..daha uzun yazardımdaa neyse
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
Eşin sana ne guven verir artik, ne de sadakat ona her baktiginda eskiyi hatirlarsin.
Bence bi sure yalniz kal, durumunu iyilestir.
Hayatinda baska erkek olursa şuan ki eşin sıkıntı yaşatır hep sana .
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Anne baba rızası almak bu yüzden önemli işte..ama baba evine dönmek zorunda değilsinizki..Çocuklarınızı alın yanınıza...Kendi ayaklarınızın üstünde durun...sıfırdan başlayın..kolay olmayacak..Ama daha kötüsüde olmayacak..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah yardimcin olsun. Ona yonel ve Sığın
İlla ki bir yardım gonderecektir sana.
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.