You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

iftarlık yok intihar var

iftarlık yok intihar var

Uzman
iftarlık yok intihar var
[Resim: 404.jpg]

Evde yemek olmayınca canına kıydı -Seyyar satıcılık yapan 4 çocuk babası Hacı Oruç iftar açmak için eve geldiğinde eşinin sözleriyle yıkıldı

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde seyyar satıcılık yapan evli ve 4 çocuk babası 40 yaşındaki Hacı Oruç iftar açmak için geldiği evinde eşinin "Yemek yapacak bir şey yoktu yemek yok" demesi üzerine bunalıma girip evin bir odasında kendini asarak canına kıydı Silvan'de geçimini el arabasıyla sebze ve meyve satarak sağlayan ve 2 odalı tek katlı evde ailesiyle yaşayan Hacı Oruç 3 gün önce iftar vakti evine geldi Eşi Edibe Oruç'a ne yemek yaptığını soran Oruç "Yemek yapacak birşey yoktu Yemek yok" yanıtını alınca üzülerek evin bir odasına çekilip kendisini tavana astı Şüphelenip odaya giren Edibe Oruç eşini ipte asılı tavanda sallandığını görünce hemen müdahale etit ve ipi keserek onu indirdi Hacı Oruç yakınları tarafından kaldırıldığı Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedaviye alındı ancak yapılan tüm müdahaleye rağmen dün akşam yaşamını yitirdi ÖNCE ÇOCUKLARINA SARILIP AĞLAMIŞ Eşinin intihar etmesinin ardından 4 çocuğuyla ortada kalan 37 yaşındaki Edibe Oruç büyük üzüntü yaşadı Kürtçe konuşan Edibe Oruç eşinin son günlerde para kazanamadığı için eve yiyecek alamadığını söyledi Eşinin 3 gün önce iftar saatinde eve geldiğini ağlayarak anlatan Edibe Oruç şöyle dedi: "İftar saatinde eşim eve geldi Yemek yapacak hiç bir şey yoktu evde Aç aç bekliyorduk Eşim ne yemek yaptığımı sordu Ben de 'yemek yapacak bir şey yoktu yemek yok' dedim Bunun üzerine çocuklara sarılıp bir süre ağladı Çok üzüldüğünü anlamıştım Sonra da arka odaya geçti Ben de fazla üzmemek için yanına gitmedim Ama odadan ses gelmeyince merak edip gidip baktım Eşim kendini iple tavana asmıştı" Hacı Oruç'un cenazesi Silvan'ın Karabehlülbey Mezarlığı'nda toprağa verildi 11 yıllık evli 4 çocuk babası Hacı Oruç'un ölümüyle ilgili savcılık soruşturma başlattı
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: iftarlık yok intihar var
"İftar saatinde eşim eve geldi Yemek yapacak hiç bir şey yoktu evde Aç aç bekliyorduk Eşim ne yemek yaptığımı sordu Ben de 'yemek yapacak bir şey yoktu yemek yok' dedim Bunun üzerine çocuklara sarılıp bir süre ağladı Çok üzüldüğünü anlamıştım Sonra da arka odaya geçti Ben de fazla üzmemek için yanına gitmedim Ama odadan ses gelmeyince merak edip gidip baktım Eşim kendini iple tavana asmıştı"

bunun hesabını veemeyiz

ya rab ne olur vicdan verrrrrr
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bunu duymuştum evet...Allah rahmet eylesin Rabbim sabır versin herkese...ama canına kıymak...büyük günah...Allah insanın imanını kuvvetlendirsin ki bunları düşünmeyelim...cünkü biz Evinde sadece sirkeye banarak iftar eden Peygamberin (sav) ümmetiyiz...ve evde yemeklik birşey yok diyen eşini duyunca sevincinden dönmeye başlayan Mevlanın torunlarıyız...Neden dönmüş biliyormusunuz=? evim peygamber evine benzedi diye sevinmiş...iftara insanları yemege cagırıp karanlıkta onlara yemek yediren kendileri de sanki yiyormuş gibi kaşıkları boş taslara sokup çıkartan sahabelerin soyundanız...sabır sadece sabır bence...Rabbim veriyorsa da hikmeti vardır vermyorsa da hikmeti vardır...cana kıymak kötü...hesabı agır emanet sorulunca verecek cevabı olmaz insanın...Allah canı veriyorsa elbetki ona rızık verir bir anlık cinnetle böyle şeylr yaptırmasın Allah kimseye inşAllah...ne diyelim olan olmuş allah rahmet eylesin ve affetsin
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-08-2010, Saat:01:17 PM, Düzenleyen: iLahi_aŞk.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
uzulmesin diye yanına gitmiyorum demiş yalanın danıskası yemiş yutmus yalamıs yalanı Wink
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.