You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
İfadeler
[attachment=11]

[attachment=10]

ifade diye başımın etini yiyonuz kaç gündür hepsini ekledim daha varsa ekletmek istediğiniz gönderin banagülücük sohbette kullanmak için yukarıdaki resimlerden ifadelerin hangi kelimelerde çıktığına bakabilirsiniz.İfadelerin yanındaki kelime veya işaretler ifadenin gözükeceği kelimelerdir. bide hazır elim değmişken sol üst köşeye turk bayrağı ekledim oflu buda senin içindigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-01-2008, Saat:07:07 AM, Düzenleyen: AtMaCa.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: İfadeler
iyiSmileçok sağol güzel olmuş devamını ekleriz inş.

hele türk bayrağı mükemmel olmuş

sağol:
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: İfadeler
Ewet sitemizin maşallahı var!... Çok güzel her şey..
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
sağol ekrem ama şu YES olan ifadeye 2 tane S eklersen daha iyi olacak çünkü bazı kelimelerin içinde YES geçince yazının ortasında kafa sallayan ifade oluyor

bilginize arz olunur Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
vayyy bu ifadeler süper olmuş.sağolasın ekrem.hele oklavagülücük buna bayıldım icýn
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
rica ederim, gördüğünüz gibi yönetim uyumuyor sizler için çalışıyoruz gece gündüzTongue reyyan onu değiştirdim zaten o işaret ile ekemiştim ama yazmamış sanırım klavye dikkat etmemişim uyardığın için saol, beğendiğinize sevindim ayrıcagülücükyenilerini de eklerim fırsat buldukça
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-01-2008, Saat:02:38 AM, Düzenleyen: AtMaCa.
Kayıtsız
EKREM DOMATES ATMA İFADESİLE DİL ÇIKARMA İFADESİNİN YAZIM ŞEKİLLERİ AYNI GİBİ BİRİ :p öteki :p:p böyle olunca ortaya karışık bişey çıkıyor bi bakarsan iyi olur bu ifade değil öteki dil çıkarma böğğgülücük

gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ya reyyan onları yaptığımda saat sabahın 5imiydi 6 sımıydı neydi o kadar dikkat etmedim bi ara aklıma gelince değiştirir başka bişey koyarımgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
saolasın abi bunlaarın hepsi çok güzel ...

pufs
Tongue:Tongue
...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-01-2008, Saat:08:13 PM, Düzenleyen: nisan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.