You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

' İçimizden Geldiği Gibi Dua Edelim '

' İçimizden Geldiği Gibi Dua Edelim '

Uzman
RE: ' İçimizden Geldiği Gibi Dua Edelim '
Ey Muhammed! Kullarım sana beni sorarlarsa, şüphesiz ki ben, onlara çok yakınım. Dua edenin duasını, bana dua ettiği zaman kabul ederim. O halde onlar da benim davetime uysunlar ve bana inansınlar ki; doğru yolu bulmuş olsunlar....

Ey bütün kâinatı idare eden, ey bütün canlılara can veren, ey bütün âlemleri terbiyesi altında bulunduran yüce Allah’ım!

Bütün kâinatın diliyle, yarattığın tüm mahlûkatın zerrelerinin sayısınca ve hamd edenlerin hamdleriyle sana hamd ediyor ve bütün kâinatın diliyle; yarattığın tüm mahlûkatın zerrelerinin sayısınca salât ve selâm vericilerin salât ve selâmlarıyla, efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’ya salât ve selâm gönderiyoruz...

bizleri affet,bizleri gözet,bizleri kolla,bizlere paygamberimizi şefaatçi eyle,bizler gaflete düşersek çek kurtar,bizleri dogrudan iyilikde ayırma,senin yolundan ilerleyenlerden eyle,kabirde yardım et,azrail geldiginde korkutma şükür dedirt,,,

kısacası sen bizleri affet şüphesiz sen affedicin affetmeyide seversin sen bizleri affeyle Allah îm
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
öncelikle tüm kıymetli kardeşlerimin yaptığı dualara amin diyorum sonra acizane;

-RABBİM senin kapından başka kapıya muhtaç etme,

-Dertli olanlara deva ,hasta olanlara şifa, borçlu olanlarada eda naip eyle yanı sırada bizlere,

-Korktuklarımızdan emin, umduklarımıza nail eyle,

-herşeyin ama herşeyin hayırlısını nasip eyle iyi,iyilik ve iyilerle muhatap eyle, kötü, kötülük ve kötülerden muhafaza eyle.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Amin
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Kad Dakat Hıleti Edirikni Ya ResulAllah
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.