You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ic huzursuzluk ve korku

Ic huzursuzluk ve korku

General
RE: Ic huzursuzluk ve korku
bu tür huzursuzlukların çoğu tevekkülden uzak olmaktan kaynaklanır..ve şükürsüz yaşamak..annem bir ara böyle idi...hiçbirşeyden mutlu olmuyor..sürekli kendini mutsuz ve huzursuz hissediyordu...sürekli konuştum onunla kötü halde olan insanları örnek gösterdim ona...sürekli bak 2 elin var biri eksik değil şükür et bak iki ayağın iki gözün var hiçbiri eksik değil şükür et...aklın yerinde şükür et...bak evlatların yanında...

çocukların sağlıklı, kimseye muhtaç değil...ALLAH tan daha ne istiyorsun belanı mı dedim birgün...tevekkül et ..ALLAH var gam yok ...her insanın bir hikayesi var...acısı..yaşanmışı ama bu demek değil ki hayata küselim...Rabbim bizim canımızı almadı ise onunda bir hikmeti vardır...

ve sürekli okumaya yönlendirdim annemi...gereksiz insanlardan , dedikoculardan, maneviyatsız insanlardan uzak dur sana zarar verir dedim....inanın bir ara herkesle kavga ederdi...mutsuluğunun acısını sanki bizden çıkarırdı..

ama şimdi şükür iyi...artık sakin , mutlu ve tevekkülle ALLAH a sığınıyor....

sende bunu yap ...ALLAH sığın güven...ALLAH ımızı herşeyden çok sev..gör bak gerisi boş
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-06-2016, Saat:09:21 AM, Düzenleyen: Noyan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.