You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İbni Teymiyye’nin aykırı fikirleri

İbni Teymiyye’nin aykırı fikirleri

Uzman
RE: İbni Teymiyye’nin aykırı fikirleri
bir insanı boşuna hapisaneye atmazlar . bediüzzamanı , seyyid kutubu ,ibni teymiyye yi boşuna hapise atmadılar .
tarikat ehlinin zaten ibni teymiyye yi sevmesini beklemiyorum .
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bediüzzaman solcuların kurbanı oldu
Seyyid kutubu bilmiyorum arastirmadim
İbni teymiyye sapıklıga düştü.
Daha önce bunlarla ilgili bir çok konu açtık bak biraz istersen
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
bunları söylerken hakikaten araştırdında mı söylüyorsun . yoksa kulaktan dolma bilgilerle mi konuşuyorsun . bu kadar rahatca nasıl konuşabiliyorsun .ibni teymiyye sapıklığa düşkündü derken ne sapıklığını gördün anlat bakalım .seyyid kutupta tarikatleri eleştiriyor . sen şimdi ona da sapık dersin .
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
ey kendini alimlerin savunucusu zanneden gafil kardeşim benim ibni teyymiyeye okadar çok iftira atmışsınki amöa bir tane bile delilin yok. getir sene kendi eserlerinden sahabeyi tekfir ettigine dair bir delil sizin deliliniz cübbeli ahmet bilmemne k.sirruhu vs. bir alim hakkında iftira atıyorsun çünkü delilin yok. iftira etmek haramdır alimlerin eti ise zehirlidir alır seni ateşe götürür o yüzden kardeş taklit yapıorsun bu taklidinle harama girme inş. allahtan kork hakkı araştır ondan sonra biri hakkında delilin olursa konuş. vaklla su ibni teymiyeye bole dedi bu bole dedi bu bole dedilerle alim lekenlmez. alim sapık olmaz. adam ehli sünnetten çıkmış diyorsun bana ehli sünnete aykırı bir tane fetrvasını getir bakalım. 10 yıldır ibni teyymiyenin sapık bir fetvasını getişrin diyorum menzile mahmut efendi cemaatine ona bun asofiyim diyen herklese hiç kimsede delil yok ama laf çok şu bole dedi bu bole dedi. allahtan korkun gidin eserine bakın varsa ehli sünnete muhalefeti ondan sonra konuşun. bir alim eseriyle ve bıraktıgı talebesiyle bilinir. eserlerinden sapık görüşlerini getirki hadi bende artık sapık diyeyim. yok getiremiyorsan ozaman allahtan kork sende şeyhjinde allahtan korksunkis enin şeyhindende daha alim olan şeyhul islam ibni teyymiye hakkında aşırıya kaçma . şeyhin bile ibni teyymiyeye reddiyesi var okudum siz nekadar okumamış olsanızda sapık dediginiz adamların eserlerini ben okudum . bir tane delil yok kitabında ama sapık demekle dolu kitabı . bumu sizin zühdlüğünüz. ama hadisi işinize gelince kullanırsınız. hz muhammed s.a.v. kim müslüman kardeşine kafir derse eger bu onda yoksa bu söz ona geri döner demiş o yüzden bunlar tekfirci der siler atarsınız. allahtan korkun sizde bu solediginiz haslet hayatınıza işlemiş sizden olmayan her alime sapık diyorsunuz.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.