You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İbni-Mesud'u Tanıyalım

İbni-Mesud'u Tanıyalım

General
RE: İbni-Mesud'u Tanıyalım
Çekingendim.Hala öyleyim aslındagülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ama burası sanal ortamgülücük

Demiştim ya bir imama bir hatasını söylemiştim.Ben haklı olmama rağmen cevap verememiştim.O an her şeyi unutuyorumSad
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-12-2014, Saat:05:26 PM, Düzenleyen: Zehan.
General
Selamun Aleykum , konu ıyı olmus senı tanımıs oluruz , cok mesafelıydın bzlere karsı gülücük gercı ne soracagımıda bılemedım Sad nyse aklıma gelınce her turlu konudan soru sorabılrm dımııı ? Sonra buna cewap wermem fılan demessın ınsallah gülücük ?
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Aleykum selam.Ben kimseye mesefeli değilim.Gayet de bazı arkadaşlarla samimi bir üslup kullanıyorumgülücük

Ben bazı şeyleri telafi mahiyetinde bu konuyu açmıştım.Ama Zehan Abla dışında kimse katılmadı.Benim yapabileceğim başka bir şey yok bu konuda.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Siteye giresim gelmedi,iki-üç gün girmeyeyim dedimgülücük

Bu süreç içerisinde usulü hadis öğrenmeye başladımgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-12-2014, Saat:02:58 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.