You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İbn-i Mesud Abiye...

İbn-i Mesud Abiye...

General
İbn-i Mesud Abiye...
Abi ben selam konusu üzerinde soru soracam sana. Ben detaylı şekilde araştırma yaptığımda efendimizin "Aranıza ağaç bile girse yine müslüman kardeşinize selam verin" hadisi ve "Bir ortama girerken veyahut çıkarken selam verin" hadisini ve bunun yorumlarını okudum. Şimdi sorum şu. Bir yere girerken selam veriyoruz doğru ama ya çıkarken? Yani ben sabah okula gitmek için kasaba aracına biniyorum. Ve bu hadisleri okuyunca inerken dahi selam veriyorum uzun zamandır. Millet sanki validelerine küfür etmişim gibi ters ters yüzüme bakıyor. Sorum şu devam edeyim mi bu sünnete yoksa millet ne der hesabından bırakayım mı? Ya da senin görüşün nedir?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: İbn-i Mesud Abiye...
Senin görüşün kısmını kabul edemem.Yazacaklarım benim görüşüm değil,doğru olan görüştür.

Evet birini gördüğümüzde selam veririz,ayrılırken de veririz.İnsanlar ne der diye bakılacak olursa ohoo gülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Devam edeyim mi yani? Araca binerken veriyorum inerkende veriyorum. Sadece araç değil her yerde devam ettirmeye çalışıyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Elbette doğrusu bu.Devam edebiliyorsan et gülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.