You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: İbadetin nedeni
keşke biraz daha hoşgörülü olabilseniz sayın modlarım. Sad yakın bi zamanda üye oldum ama belki 1 yıla yakın takip ediyorum siteyi.Ama farklı düşünce yapısındaki kişilere zerre tahammülünüz olmamasını anlayamıyorum bi çok kez denk geldim buna. kayıt şartlarına müslüman olmayan üye olmasın yazında tam olsun bari.

Ben hiçte Allah adına konuşmamızı istediği anlamını çıkartamadım. Hayır Allah şunu diyor deseniz bu Allah adına konuşulmuş değildir. Haşa Allah yerine kendimizi koyarak söylemiyoruz hali hazırda ayetler mevcut onlar zaten Allah'ın sözleri onları öne sürebilirdik.

daha öncede söylediğim gibi cataha, çizilmek senin gibilerin kaderi bu forumda gülücük çizilmeden kalan yok yani. Müslüman olmayan birinin forumda bulunması bile başlı başına muhalefet. neden böyle dediğimi anlıyorsundur umarım tanışma konuna üyelerin verdiği cevaplardan. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bak netten bizimle konuşabiliyrossun, yine netten onlarca tefsir bulabilri okuyabilirsin..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Boş adam bir yıla yakın zamandır takip ediyorsanız üyeyi kimsenin durduk yere banlanmadığını görümüşündür...
En azından ben üye olduktan sonra böyle gördüm sözüm burdaki arkadaştan dışarı ona söylemiyorum ama banlanan Kişilerin çoğu ya dalga geçiyor ya ukala tavırlar sergileyip Başkalarını küçümsüyordu ben kimsenin inancıyla dalga geçmiyorum hakaret etmiyorum bir başkasınında burada bunu yapmasına asla izin vermem kim olursa olsun.. Hep buradan dem vuryorsunda kaç tane ateist sitesine üye olup inançlarına ve o Kişilere hakaret ettikten sonra orada banlanmadan durdun???
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Boş adam; Teşekkür ederim mesajınız için ancak bu konuyu fazla üstelemeye gerek olduğunu düşünmüyorum küçük bir yanlış anlaşılma diyelim gülücük Yapılacak birşey yok, öğrenebildiğimiz kadar öğreniriz, ne kadar bilgi edinirsek o kadar kardır gülücük

Gül-i Cennet; Ne yazık ki islamiyet hakkında pek bilgim yok tefsirin bile ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Ne yazabilirim ne diye araştırabilirim bilmiyorum. Ben norveçte bir kasabada yaşıyorum, babamın ailesi türkiyeden göçmüş buraya, islamiyet hakkında cahil bir amerikalı ne biliyorsa inanın bende o kadarını biliyorum :D

kurasaki ichigo; Tabii ki de sizde haklısınız. Bunu inanın çok çok çok iyi anlıyorum. Mesela benim inancım o çok ileri dediğimiz avrupa ülkelerinin çoğunda yasaklanmıştır. Ancak yine de benim öyle bir amacım yok mesajlarımdan anlaşılabilir diye umuyorum.

Can feda; Zaten ben en başta tartışmaya gerek yok dedim, ancak bana söylenen birşeye cevap vermek istedim çünkü yanlış anlaşılmaktan gerçekten pek hoşlanmam ve düzeltmeye çalışırım, teşekkürler gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-03-2015, Saat:01:00 AM, Düzenleyen: Cataha.
Acemi Üye
Arkadaş saygısızlık etmediği halde bunları niye burda soruyorsun amacın ne git tefsir oku internetten araştır denilince forumdan dışlanmak anlamı taşımaz mı bu kurosaki-san ? bi üst kademesi çizilmek zaten.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bak bir müslüman size kuran gönderebileceğini söylemiş.. bizde aynı şeyi yaparız..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-03-2015, Saat:01:00 AM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.