You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

HZ Muhammed Peygamber efendimizi görmek isteyen gelsin

Cezalı Üye
Bismillahirrahmanirrahim

Peygamber efendimiz HZ Muhammedi görmek isteyenler gül yüzlü gül bakışla ALLAH Resulüyle konuşmak isteyenler ALLAH aşıkları Peygamber efendimiz HZ Muhammed aşıkları bu fırsat kaçmaz çarşamba perşembe cuma günleri peygamberler evliyalar şehitler HZ Ali HZ Hamza ölmüşlerimizle atalarımızla görüşebilirsiniz yakın zamanda vefat eden ailenizle bile konuşabilirsiniz kavuşabilirsiniz dini sohbetlere katılabilirsiniz

Hz Muhammedi görmek isteyen çarşamba perşembe cuma günü bir yere oturup yada uzanıp HZ ALLAHA dua ederek
Yarabbi HZ Muhammed peygamber efendimize kavuşabilirmiyim diyerek dua ettiğinizde ALLAHIN izniyle görüşebilir hatta konuşabilirsiniz dini sohbetlere katılabilirsiniz

işe girmek isteyenler iş rızık duaları evlenmek isteyenler evinde bereket isteyenler cin musallat çekenler her türlü sorularınızı HZ Muhammed peygamber efendimize evliyalara sorabilir danışabilirsiniz ümmetim ALLAH ümmetim diyen HZ Muhammed peygamber efendimiz ümmetini çok özledi görüşmek isteyen dua etsin ALLAHIN izniyle kesin görüşür

not bu mesajı başka sitelerede yayın Hz Muhammede kavuşmaya vesile olabilirsiniz ölmüşlerinize kavuşabilirsiniz yazan mehdi hükümdar ALLAHA emanet olun karderşlerim

Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka ven nasırıl hakkı bil hakkı vel hadi ila sıratıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mikdarihil aziym
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: HZ Muhammed Peygamber efendimizi görmek isteyen gelsin
kaynağı nedir bunun?
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
HZ ALLAH şahittir kesin göreceksiniz muzijeye şait olacaksınız gelmiş geçmiş bütün peygamberler evliyalar ve ölmüşlerinizi çarşamba perşembe cuma günleri görüşebilir konuşabilirsiniz bilmek istediğiniz her çeşit soruyu HZ Muhammed peygamber efendimiz ve ALLAH dostlarına sorabilir nasiatlarını öğütlerini alabilirsiniz cuma günleri cumadan sonra umreyede gidebilirsiniz
ben mehdi peygamberim ALLAHA Emanet olun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-06-2012, Saat:10:24 PM, Düzenleyen: mehdi_hukumdar.
Profesör
tanıstıgıma memnun oldum bende yusuf.

tam olarak ne demek ıstıyor bu vatandas.ben mı yalnıs anlıyorum yoksa sacmalıyor mu?
konuyu sılecektım ama sormadan sılmek ıstemedım!
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-06-2012, Saat:12:58 AM, Düzenleyen: taha yusuf.
Yeni Üye
ben mehdi peygamberim ne demek yaa allah ıslah etsin mi demeli ya da yolunu kaybetmiş zaten bizden uzak olsun mu demeli bilemedim peygamberlik iddia etmek insanı dinden çıkarır yaa hayret bişey yani !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Çok Değerli Mehdi Hazretleri,,

Dediklerinizi Harfiyen yaptım ve Büyük bir Mutlulukla belirtmek isterim ki dedikleriniz doğru şeylerdir. Şefaatinizi üzerimizden eksik etmeyin Ordularınızın Askerleri olarak yolunuzda ölmek bir onurdur.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.