Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Hz. Muhammed'in karikatürlerini yayınlayan dergiye saldırı Kaynak: http://www.mynet.c
Hz. Muhammed'in karikatürlerini yayınlayan dergiye saldırı Kaynak: http://www.mynet.c
Çok güzel organize edilmiş, oynamıştır. Ve bu olayı zaten tezgahlayanlar olaydan sonra nerde nasıl davranilmasinida usaklarina da anlatmışlar.
Filistin tanıma ön tasarısına karşı bir meydan okumayı bu. Bunu yaparlarsa büyük bir hatta işlerler diyen İsrail resmi makamlardir.
Bu olay bir gözdağı idi. Ihale bize kaldı.
Selametle
eski yaşanmış ları özlüyor, hatırladıkçada SÜKUT ediyorum. .
Cahillik rolünü üstlendim... VESSELAM
organize iş olduğu konusunda hak veriyorum. önce arşiv binasına gidilmiş orda ateş açılmış sonra ana binaya gitmişler ve dakikalık olay falan da değil bu saldırı, ortada hiç polis yok. yakalanamadılar da.
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Ulan vidansızlar, hergün yüzlerce müslüman çocuk, haçlı ittifakı tarafından katlediliyor.Onların neyini savunuyorsunuz? ölen polis müslümanmış peki ölen o çocuklar nedir?
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
- Hocam demiş niye ahırın kapısına iyi bir kilit takmadın sanki ?
Bir başkası :
- Evine hırsız giriyor da senin nasıl haberin olmuyor ? diye konuşmuş.
Bir diğeri de :
- Hocam demiş, kusura bakma ama eşeğin çalınmasına en büyük sebep yine sensin. Çünkü doğru dürüst bir ahırın bile yok. Nerden baksan dökülüyor. Hoca kızmış :
- Yahu demiş, iyi, güzel de kabahatin hepsi benim mi ? Hırsızın hiç mi suçu yok ?
Müslümanları suçlamadan vazgeçin.Hırsızlara söyleyecek sözünüz varsa onlara sesiniz yüksek çıksın...
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
kafasına sıkılmış. Ne biliyorlardı müslüman olmadığını, kalbini yarıp baktılar mı?
Müslümanları suçlamıyorum, onları yapanların müslüman olduğu da belli değil, Fransa'nın Filistin'i tanıma arifesinde bu olayı müslümanlar mı yaptı? Belli değil.
Şüpheli şeyler var çünkü.
Ben Avrupadaki müslümanları düşünüyorum hocam..
Eylemde müslüman bir polis ölmüş. peki o eylemi yapanlar o polisin müslüman olduğunu nereden bilecek? Müslüman olup olmadığını mı soracak adamlara?
Uçaklarıyla müslüman memleketlere gidip bombarduman yapan haçlılar evlerinde rahat mı olsun? Neden avrupa halkları çıkıp yöneticilerine ses çıkarmıyorlar? Sizin o memleketlerde ne işiniz var diye yöneticilerini protesto edip zorlamıyorlar?
Sahi neden onlar müslüman memleketleri bombalıyorlar? Oysa terörist diyip bombaladıkları memleketler bilmem kaç bin km uzaklıklarında. Neden kimse bunları sorgulamıyor? Neden hergün çocuklarımız bombalarla ölsün? neden müslümanlar insafzıca işkencelerden geçirilsin? neden bacıların namusları kirletilsin? Neden haçlıların kölesi olalım? Avrupada ki müslümanlar rahat etsin diye mi? Bakın işte öldüren onlar, hemde milyonlarca müslümanı ve halada öldürüyorlar.Peki neden kimse onlara terörist demiyor? Neden ölen biz terörsit ilan edilen bizler oluyoruz? Eylemin şeklinde ve neticelerinde yanlışlıklar olabilir.Ancak kocaman DAĞ var karşımızda. Bizler kalkıp DAĞı görmeyip DAĞ dan söz etmeyip, karşımıza çıkan bir küçük TAŞa odaklanarak DAĞı görmemek bilmeden zalimlerin ekmeğine yağ sürmektir.
Ey haçlılar! ey Kafirlerin ekmeğine yağ süren müslümanlar! bana zulum DAĞlarından haber verin. Ayağa değmiş küçük bir TAŞ tan değil...
Son olarak alayda alakasız insanlar ölmüşse bunu savunmuyorum.Ancak ZULUM DAĞI ortadayken küçük bir TAŞtan hararetle söz etmek, kafirlerden daha çok o müslümanları kınamanın vicdansızlık olduğunu düşünüyorum.
Hasılı Allah'ın izniyle güzel olacak göreceksiniz.11 eylül saldırılarından sonra herkes islama düşman olacak dediler.Ne oldu İslama girişler dahada arttı

Allah herşeyin en iyisini bilir.Hayırlısı ne ise o olsun.
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi